Dryk – Den bedste plantedrik til kaffen

I starten af 2020 tog virksomheden Dryk sine første skridt ind i denne verden, med salget af deres første plantedrik. Sidenhen er Dryk hurtigt blevet populær blandt dem, som vælger havredrik. Drikken taler til dem, der hverken ønsker at gå på kompromis med bæredygtighed, eller den gode smag de kender fra komælk. De fleste af dem vælger Dryk, som den bedste plantedrik til kaffen.

Måske har du allerede mødt Dryk, når du har været på caféer rundt omkring i landet? Det kunne f.eks. være hos Lagkagehuset, Coffee Collective eller Riccos. Her er det især Havredrik Barista, som også er Dryks klare bestseller, der hitter. Den er nemlig udviklet specielt til kaffe og kan skummes og steames perfekt til en god, cremet latte. Udover denne, har Dryk også en klassisk havredrik og en kakao lavet på havredrik i sortimentet. Dryk har også tre produkter baseret på ærter: en klassisk ærtedrik, en barista version af ærtedrikken og ligeledes en kakao lavet på ærter. Kakaovarianterne kan både drikkes varme og kolde og er elsket af både børn og voksne. 

Plantedrikken der er “som sødmælk i kaffe”

På Dryks hjemmeside er det tydeligt, at kunderne er vilde med firmaets alternativer til konventionel komælk:

Som en stor fan af havremælk har jeg været utrolig tilfreds med Dryk. Vi drikker her i husholdningen kun Dryk, og vi er især glade for Havredrik Barista.” 

Der findes plantedrikke i supermarkedet og så findes der Dryk. Vi har prøvet alle varianter – Dryk topper hver gang.” 

Den er som sødmælk i min kaffe.” 

Sådan beskrives plantedrikkene fra Dryk. Produkterne kan selvfølgelig bruges i kaffen, men derudover kan de også bruges i alle de sammenhænge, hvor du ellers ville bruge vand eller mælk. Afhængigt af varianten, kan du sagtens bruge plantedrik i f.eks. smoothies, på morgenmad og i grød, i bechamelsauce til f.eks. lasagne, til at creme supper og meget mere.

Plantedrik på abonnement – direkte til døren

Dryks produkter kommer du ikke til at finde i de almindelige supermarkeder. Derimod skal kvalitetsbevidste kunder søge mod Horeca og udvalgte specialbutikker, for at købe produktet i en fysisk butik. Den nemmeste vej til Dryks lækre plantedrikke er via deres abonnementsservice. Du kan nemlig få mellem 6-24 liter plantedrik leveret direkte til din dør, i tidsintervaller der passer til dit forbrug. Det kan være hver anden uge eller hver anden måned og meget derimellem. Du kan også bare købe ind i engangskøb, når du har brug for det. Det hele finder du på dryk.dk. 

Følg med på deres Instagram @drykdk for tips og nyheder.

 

 

2 comments

 1. Bot collects cryptocurrency from sites that give out rewards.

  This bot allows you to create 3 types of bots and profiles in number limiting resources of PC:
  – bot working from the native IP
  – bots working through a proxy
  – Bots working with multi-accounts
  Each in turn, if necessary, enter your data in all the right fields and completely simulates human behavior.
  Also in the software built-in function “ANTI-BAN”:
  – Each bot and the creation of a new profile generates its own browser fingerprint!
  An important feature of the software – is the ability to work in manual mode under the selected profile

  [url=https://cloud.mail.ru/public/7QfW/gfVwomSDD]crypto arbitrage bot[/url]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *