Find den bedste gasgrill til enhver anledning

Selvom det snart er jul, så betyder det ikke, at du ikke kan nyde et godt måltid stegt ude på grillen. Der er masser af lækre retter i julen, som blot bliver endnu bedre af at blive stegt over en grill. 

I denne artikel kan du finde den bedste gasgrill til ethvert behov. Husk altid en god og holdbar gasflaske, når du skal igang med grillen, så du ikke pludselig løber tør. Velbekomme!

Den bedste gasgrill til altanen

Weber Q 1200 Gasgrill har været igennem mange test og er flere gange blevet kåret til den bedste til dig, som ikke har så meget plads. Grillen er meget let transportabel og kan tilberede maden rigtig godt.

Med denne grill får du en solid og høj kvalitet, som er velegnet til både low og slow cooking. Grillen har en non-stick overflade, som gør rengøring til en fest. Derudover er der små smarte sideborde, en nem temperaturkontrol, og så tænder grillen altid med det samme. 

Til grillen medfølger der en stegerist af støbejern samt en bradepande, så du kan tilberede det meste på grillen.

Det er dog værd at nævne, at der kun er én brænder til grillen, da anlægget ikke er det største. Derfor er det ikke den rigtige grill for dig, der har 4 børn eller mange gæster.

Grillen til eksperten

Weber Genesis II EP-335 GBS Gasgrill er grillen for dig, der er grillentusiast, og som ikke går på kompromis. Den har fået topkarakter i flere forskellige tests. Uanset hvad du skal tilberede på denne grill, så går du et godt og lækkert resultat. Du kan nemt holde øje med, hvor meget gas, der er tilbage i tanken, hvis du kigger i kontrolpanelet. 

Derudover, så medfølger der en stegerist af rustfrit stål og en fedt-pande, som er nem og bekvem at tømme. Her får du en grill, som giver dig alt, hvad hjertet kan begære. Der er endda kælet for designet, som fremstår lækkert og professionelt med gode knapper og solide materialer. 

Yderligere er den på hjul, således at den kan flyttes fra den ene terrasse til den anden, hvis vejrforholdene kræver det. Med i pakken følger meget tilbehør, som vil gøre grillfesten fuldendt, og det inkluderer blandt andet en Gourmet BBQ System Grillrist, Sear Station og sideblus til saucen.

Den bedste grill på farten

Til dig, som elsker at tage grillen med på farten, så skal du vælge Napoleon TravelQ PRO285-X Gasgrill, som er testet af flere som den bedste udendørs grill. Grillen scorer rigtigt højt over hele linjen og udmærker sig ved at være let transportabel og hurtigt arbejdende.

Herudover modtager den ros for at være relativt lille og fleksibel, og så er den meget nem at folde sammen, hvis den skal tages med. Risten fremhæves som havende en god form, og grillarealet er meget stort. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *