Smukke smykker til mænd

Son of Noa armbånd er smukke smykker i nordisk design. Køb de flotte armbånd fra Son of Noa her. Son of Noa armbånd er et stensikkert valg. Gaven til ham du holder af. Gaven som signalerer, at han er noget helt særligt i din verden.

Sønner af menneskeheden

Noa er vores alles ammens ophav. Alle er vi sønner og døtre af den bibelske fortælling. Vi er en del af vores kulturkristne ophav. Det vi er rundet af. Son of Noa armbånd udtrykker netop det. lænker og fletninger afslører vores bånd til den fjerne og den nære fortid. De bibelske lænker i nye udformninger og vikingernes smukke snoninger går hånd i hånd. Vi er sønner af menneskeheden, fortiden og vores nordiske ophav.

Son of Noa armbånd er design udenfor tid

Son of Noa armbånd er på en gang nye og moderne, samtidige med at de er klassiske. Mønstrene i kæderne er set før og kun lidt forandret. Son of Noa armbånd er design udenfor tid og rum. De er i en klasse for sig selv.

Det nye er materialerne. Blankpoleret stål med forgyldte overflader. Rå stål. Sølv i overflod. Læderet er ikke bundet i en grim knude, men har fået en smuk og stilren lås i rustfrit stål. Selv om designet vækker genkendelsens glæde, giver det ved nærmere eftersyn overraskende nytænkning. Detaljen er det vigtige. I detaljen ses designet i al sin pragt. Materialerne spænder vidt. Metallet er guld, sølv eller stål. Stålet kommer i mange forskellige bearbejdninger. Stenene kommer i onyx, tigerøje, rødt tigerøje, mat Snowflake Obsidian sten og i blandede sammensætninger. Læderet er indfarvet i flere farver brun og sort. Der er rig mulighed for at blande lige netop din ønskede stilretning.

Det nordiske ophav

Grønne græsmarker og vilde blomster. Det er norden i ganske kort tid. Golde fjelde, tåge og kulde. Det er norden det meste af året. Vi er rundet af vores fortid, vores kultur og vores ophav. I endnu højere grad er vi vores natur. Vi er ikke farvestrålende og solbrune. Vi er ikke en lang fest med blomster og perlebesatte kjoler. Vi er rå kulde, stejle klipper, regn og sne. Son of Noa armbånd udtrykker til perfektion det nordiske design. Vikingernes snoninger og farverne på valget af sten understreger det nordiske ophav. Uanset om vi er stolte af det eller ej, så er det vores ophav. Son of Noa armbånd er et smukt og udtryksfuldt symbol på vores nordiske ophav.

Son of Noa armbånd er en helt speciel gave

Son of Noa armbånd har meget ekstra betydning med i bagagen. Son of Noa armbånd vidner om fortid, tradition og vores nordiske ophav. Hvis du giver et Son of Noa armbånd som gave, giver du meget mere end bare et armbånd. Du giver et tidløst design som vidner om både ophav, kultur og tilhørsforhold. Smykker som gave er altid noget helt specielt og meget intimt, uanset hvilket smykke du vælger. Et armbånd er meget mere end bare et smykke. det er den mest specielle gave du kan give.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *