Brug yoga som en del af din slankekur

Det kan være en lang og hård kamp, når man forsøger at tabe sig. for nogle går det nemmere, og for andre er hvert eneste kilo en kamp. Men lige meget hvad, så kræver det jernvilje og gåpåmod.

Det er desuden meget forskelligt, hvad der virker for folk. For nogle er det nødvendigt med en streng kostomlægning, hvor de ikke rører slik, kage og andet usundt mad overhovedet. For andre er det nok at skrue ned for indtaget og kun synde en gang imellem. Alligevel er der nogle enkelte ting, der bare altid virker.

Vær aktiv og dyrk motion

En af disse er at dyrke motion. Motion er simpelthen så godt for kroppen. Ikke kun fordi at man taber sig, men også fordi man bliver stærkere, sundere og får mere energi. At begynde at træne og motionere mere er altså en pakkeløsning, der bliver ved med at give.

Motion kan være mange ting. Men i forbindelse med en slankekur, så er det en rigtig god idé at fokusere en del på cardio. Med cardio kan man nemlig lynhurtigt smide nogle af de kilo, som man så gerne vil af med. Kombinerer man styrke og konditionstræning er det endnu bedre.

Supplér træning med yoga

En måde at udvide ens cardiotræning med noget, som styrker kroppen og giver den ro, er ved at dyrke yoga. Yoga er en utrolig populær træningsform, fordi den kan så mange ting på én gang.

For det første, så giver yoga sved på panden uden at være alt for hårdt. For det andet, så er yoga med til at gøre kroppen mere fleksibel og smidig. Man lærer nye ting om sin krop, og man kommer til at føle sig langt bedre tilpas i den. Dette kan være en rigtig god ting, når man kæmper med at smide vægten under en slankekur. Derfor er yoga godt for din slankekur.

En rigtig god idé er det også, at få styr på ens indtag af proteiner. Både til at styrke musklerne, men også som en vigtig del af din kost. Nogen supplerer op med energidrikke i håbet om, at øge energiniveauet. Her kan du kan finde tilbud på energidrikken Nocco.

Forskellige typer af yoga

En anden fed ting ved yoga som træningsform er, at der er mange forskellige former for yoga at vælge mellem. Der er for eksempel den type, som man kalder vinyasa – også kendt som flow yoga. Dette er en hurtig og mere flydende træningsform.

Så er der også hatha yoga, som er en mere langsom og rolig type af yoga. Her handler det om at gå ned i dybe stræk og virkelig arbejde med fleksibiliteten. Hvad man skal vælge, afhænger helt af ens eget temperament.

Gør yoga til en god vane

En af de vigtigste ting i forbindelse med at være på slankekur og tabe sig er at komme ind i nogle gode og faste rutiner. På den måde er det nemlig lettere at holde fast og blive ved med at bevæge sig i den rigtige retning.

Med yoga er det også vigtigt med gode rutiner. Det er nemlig den eneste måde, man kan blive ved med at udvikle sig og blive bedre på. Gør det normalt for dig at gå til yoga en eller to gange om ugen ved siden af din normale træning – du vil ikke fortryde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *