3 gode husholdningstips, du måske ikke kendte

Der er mange ting at se til i en travl og hektisk hverdag. Derfor kan enhver form for hjælpende hånd til at gøre hverdagen lidt nemmere være guld værd. Her får du tre gode husholdningstips, du måske ikke kendte, og som muligvis kan hjælpe dig på vej til en lidt nemmere og overkommelig hverdag.

1) Gør kobber så flot som nyt

Kobberelementer er blevet enormt populære og moderne at inkorporere i sin indretning. Men kobber kan med tiden miste sin flotte, skinnende overflade en smule og blive lidt trist at se på. I sådan et tilfælde lyder et gammelt husmorråd, at du kan bruge ketchup til at pudse dit kobber, så det bliver flot og skinnende at se på igen. Brug en almindelig pudseklud og lad ketchuppen sidde på i 10 minutter, inden du skyller det af igen. Vær opmærksom på, at dette tip kun virker, hvis der er tale om ægte kobber.

2) Lav allergitest på produkter

I vores hverdag udsætter vi vores hud for mange forskellige produkter, som er mere eller mindre baserede på kemikalier, som huden kan være overfølsom over for. Det gælder både i husholdningen, og når vi eksempelvis introducerer nye produkter i vores hud- og kropsplejerutine.

Når mange af os hverdag sætter vores hud i kontakt med så mange forskellige produkter med forskellige formål, kan der nemt opstå irritation og allergiske reaktioner, hvilket kan være enormt meget til gene. Derfor er det en god idé at lave en allergitest, når du introducerer nye produkter i din hverdag. Hos Cosmos Co kan du finde en udførlig guide til, hvordan du selv kan lave allergitest på æteriske olier, inden du begynder at bruge dem. Fremgangsmåden kan dog også sagtens bruges i forbindelse med andre typer af produkter.

På Cosmos Cos hjemmeside finder du i øvrigt mange lækre produkter med naturlige ingredienser – både forskellige sæber, olier og hår- og hudplejeprodukter bestående af ingredienser fra naturen, kan du finde ved at klikke dig rundt i det lækre udvalg. Find også mange andre gode tips og guides på hjemmesiden.

3) Fjern den irriterende tandpastaplet fra trøjen

Hvor ofte har vi ikke alle sammen prøvet, at man i morgenræset lige får spildt en plet tandpasta på trøjen, som man lige havde taget på, inden man børstede tænder. Det kan være enormt irriterende, og har du nogensinde stået i situationen, ved du med garanti, hvor umulig sådan en tandpastaplet kan være at få af tøjet igen. Et gammel husmorråd kan dog være til stort hjælp i en sådan situation; alt du skal bruge er en kniv, en bomuldsklud og en blanding af almindeligt opvaskemiddel og vand.

Start med forsigtigt at fjerne så meget af pletten, du kan med kniven. Det er vigtigt, at du er tålmodig og går stille frem, så du ikke kommer til at fjerne for mange af stoffets fibre og gør pletten endnu værre eller laver hul i trøjen. Dyb herefter bomuldskluden i din blanding af vand og opvaskemiddel og dub på pletten, indtil den er væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *