Vi genkender behovet for et nyt display 

Vi genkender behovet for et nyt display 

Alle mennesker med en smartphone kender til udfordringen ved have en ødelagt skærm. Dette problem kan utrolig nemt ske i løbet af ens hverdag. Som alle ved så er smartphone meget skrøbelige, hvor selv ubetydelige hak kan skabe kæmp skade på skærmen og derved gøre din telefon total skadet. I kender naturligvis til eksemplet hvor et barn har jeres smartphone og  ved et uheld kommer til at tabe den. Den klassiske skade på de moderne telefoner er påført deres skærme, efersom de er yderest følsomme for stød. Det mest naturlig beslutning vil derfor være at investere den bedste skærmbeskyttelse mulig. Med det store antal skader på mange slags mobiler på det danske marked, har mange organisationer besluttet sig for at desgne beskyttelse, så kunder kan tabe deres telefon uden at skulle investere i en helt ny skærm. Selv ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen garanti for at din skærme ikke bliver ødelagt hvis du taber den.  

SmartGlass er den mest solid skærmbeskyttelse på det danske marked.  

Hos NORTAGG har vi en masse erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en ekstra indsats for at skulle udvikle den bedste beskyttelse til mobilbrugerne. NORTAGG har igennem en lang udviklingsproces lavet SmartGlass, som ligner om klassisk skærmbeskyttelse på mange parametre. Almindelig beskyttelse er designet med glas og kan derfor ved leethed gå i stykker ved mindre slag. Hvis man vælger SmartGlass er I garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da produktet ikke udelukkende er lavet af glas, men er produceret med plastik i form af TPU, som tildeler skærmbeskyttelsen stabilitet og derved sikre skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan modtage en del tab inden I vil opleve skader på sin skærmbeskyttelse.  

Skræddersyet til den specifikke mobil type 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal naturligvis dække hele skærmen, således du ikke sidder med udsatte flader på din skærm. Her er SmartGlass lavet til den enkelte telefon udgave, så man kan opleve en ultimativ pasform mellem skærmbeskyttelsen og telefonen. Det garantere jeres i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke blot dækker lidt af jeres skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres bedste ven skærmbeskyttelsens verden.  

Når I skal investere i den ultimative beskyttelse af skærm er det afgørende at overveje monteringen, idet det skal være let for jer at montere selve skærmbeskyttelsen på jeres telefon, da I garateret har set at der ved montering af skærmbeskyttelse kan skabes sig luft mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis man investere i SmartGlass undgår du denne udfordring, da I modtager et monteringsværktøj, som hjælper dig med at fjerne de berygtede pletter.  

SmartGlass kommer med en monterings applikator, som hjælper en med at placere ens skærmbeskyttelse bedst, så I slipper for at den ikke beskytter hele skærmen eller sidder træls på iPhonen og dermed ikke dækker hele skærmen. NORTAGG mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være behagelig for montøren at montere, hvorfor vi er utrolig stolte af dette redskab til montering.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *