Få energi til at kokkerere i køkkenet

Det kan være hårdt og energikrævende at lave mad til den store forsamling. Måske er du typen, som elsker at lave mad til familie og venner, men samtidig kan det være trættende. Hvis du ønsker at få mere energi til madlavningen, får du her lidt inspiration.

En selvforsynende have

Det er ikke bare madlavningen, der er energikrævende, det kan også være hårdt at handle ind til maden. De lange køer i supermarkederne og de mange mennesker kan være med til at tage gnisten fra madlavningen. Du kan derfor overveje at dyrke grøntsager, frugt, krydderurter og bær i haven. Den selvforsynende have sørger for at mindske indkøbsturen. Du skal altså købe mindre mad ind til madlavningen.

Forestil dig, at gæsterne kan sidde under et flot japansk kirsebærtræ til foråret, mens du plukker bær og frugter til desserten. Gæsterne vil med stor sandsynlighed nyde sæsonens frugter og grøntsager, som du selv har dyrket. 

Få bugt med skavankerne

Det kan være, at du har skavanker, som tynger dig for energi. Skavankerne er måske så generende, at du ikke har overskud til at lave mad. Det er derfor vigtigt, at du får bugt med generne.

Hvis du ofte har ondt i hovedet og kæben og føler dig træt, kan det være, at du skærer tænder. Det er ikke altid let at opdage, når man skærer tænder, fordi det ofte sker i søvne. Du kan overveje at investere i en bideskinne billig, hvis det bliver et tilbagevendende problem. Bideskinnen sørger for, at du ikke skærer tænder om natten, så du kan få den nødvendige nattesøvn. Det kan give dig mere energi til at lave mad til familie og venner.

Hvis du har problemer med andre gener i kroppen, skal du kontakte din læge. De kan hjælpe dig, så du får mere energi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *