Husker du at spise morgenmad?

Det kan gå stærkt om morgenen, men husker du at få dagens første måltid? 

Hvis du har travlt om morgenen bør du overveje i stedet at tage en shake med dig på vej til skole eller arbejde. Det sikrer dig nemlig energi til dagens erinder og du vil ikke føle dig ligeså træt, hvis du ikke har fået noget ned i maven. Faktisk bør du spise morgenmad, da din krop teknisk set har ”fastet” mange timer mens du sov, så for at få den bedste start, så kan du indtage verdens bedste morgenmads-shake fra Herbalife. 

Brandet er verdenskendt og produkterne er både smagfulde og indeholder næringsrige produkter, så tilpasses den enkeltes livsstil. Den er perfekt til dig som lever en travl hverdag og for dig, som kan nå at starte dagen sundt ud med en shake, frem for at du ender med at køre forbi bageren på vejen og vælge den knap så sunde løsning. Der findes også andre gode morgenmads idéer, så udover du kan tage en næringsrig shake, der smager fantastisk, så kan du også selv få nogle gode idéer til en nem løsning på morgenmaden!

Idéer til den bedste og sunde morgenmad

  • Scramble eggs med avokado, hvad er bedre en æg rørt på en pande, men lidt tomater og babyspinat og avokado til. Du kan også toppe med lidt gedeost eller riste et stk. rugbrød til. Dette tager maks. 10 min. at lave og er både sundt og mættende og fyldt med vitaminer. 
  • Smoothiebowl, tag en blender og prop lidt banan, spinat og frosne bær i. Blend med noget plantemælk og tilføj evt. acai pulver eller noget andet lækkert og sundt næringsrigt pulver til din bowl. Når den er færdig, så put den i en skål og tag en masse toppings på som gojibær, blåbær, banan, granola og kokosflager. Nemt og sundt. 
  • Havregrød, du kan tilføje lidt revet gulerød til din havregrød, så du bare for en smule ekstra grøntsager ind. Kog din havregrød med lidt boghvede og chiafrø, lidt plantemælk, lidt salt og kanel og når den er færdig så top den med lidt bær eller banan, kakaonibs, peanutbutter eller noget andet som du virkelig godt kan lide at spise ovenpå grød. 
  • Drik en grøn juice, hvis det virkelig går stærkt om morgenen, så tag forbi din lokale juice og vælg en grøntsagsjuice og spis evt. en yoghurt på farten, det er nok den nemme løsning. Men bedst af alt, kan du overveje en shake fra Herbalife. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *