Tips til et romantisk og afslappet bryllup

Dette indlæg er sponsoreret.

Skal du endelig giftes med din udkårne? Et bryllup er en stor begivenhed i ens liv, men det er også en begivenhed, der er præget af meget planlægning og praktiske elementer. Hvor skal det holdes, hvem skal inviteres og hvor skal maden bestilles? Måske har i ikke de store krav til selve dagen og rammerne for festen, men ønsker bare at holde et intimt og afslappet bryllup, hvor i inviterer de nærmeste og jeres kærlighed er i fokus. Så læs med her og få inspiration til, hvordan i kan få et romantisk og afslappet bryllup, uden de store planlægningsmæssige udfordringer.

Hvor skal vielsen foregå? 

Dig og din partner har måske et ønske om, om jeres bryllup skal være et kirkebryllup. Hvis i ønsker at blive viet af en præst i en specifik kirke, fordi den har en betydning for jer, skal i gøre det. Men i kan også vælge at trække vielsen udenfor i naturen, for eksempel i skoven, på en strand eller en anden lokation, der betyder noget for jer. Dette er også oplagt for dem, der ikke er troende, og ønsker en mindre traditionel eller borgerlig vielse. Ved at blive viet et udendørs, kan man sætte sit personlig præg og for eksempel pynt op med blomster, lyskæder eller en rød løber, som bruden kan gå op ad. 

Bryllupsfest i haven

Hvis i ønsker en afslappet og intim fest, er et sommerbryllup i haven oplagt. Det kan være din egen, en i låner af familie eller venner, eller også kan I leje en lokation, hvor man kan holde det udendørs. Et havebryllup er altid lidt mere uformelt, fordi man er omgivet af naturen og den lette og luftige stemning, som en sommerfest altid har. Til en havefest vil grillmad eller buffet være en oplagt mulighed, så du undgår at skulle hyre tjenere, der skal servere den ene ret efter den anden. Lej en kaffevogn, så dine gæster kan få sig en varm kop kaffe ud på de sene aftentimer, hvor det begynder at blive lidt koldt og man har brug for noget at styrke sig på. 

Pynt og påklædning

Hvis du vælger at holde et bryllup i naturen, kan du pynte med naturens egne goder, som for eksempel grene og blomster. Du kan også vælge at hænge rispapirlamper eller lyskæder op i grene og træer, som kan lyse haven op, når det begynder at blive mørkt. Et naturbryllup sætter også krav til brudeparrets og gæsternes påklædning; drop det lange slæb og de høje stiletter, men husk i stedet en varm trøje, og nogle sko, der kan holde til at man dansker på en græsplæne til den lyse morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *