Gode gaveidéer til virksomheden

Der er efterhånden kommet mere fokus på de blødere værdier i virksomheder på tværs af hele landet. Det er ikke bare et fænomen fra hovedstaden, men en udvikling, der har fundet sted i mange forskelligartede virksomheder, hvor fællesnævneren er at glæde sine medarbejdere. Og det kan faktisk vise sig at være en rigtig god idé! For ikke nok med at det er muligt at bruge virksomhedens fradrag på gaver op til en vis størrelse, så er det med til at styrke den vigtige relation mellem ansat og arbejdsplads.

Vi binger her 3 gode gaveidéer til dig, der skal finde personalegaver til de ansatte.

Lækre delikatesser

Det er ofte en god idé at give sine ansatte en form for delikatesser, hvis det er den samme type gave, som alle skal have. F.eks. er påskegaver 2022 ofte bestående af lækker chokolade og andre lækre snacks, som man kan nyde alene eller med sin familie. Det hele er naturligvis pakket indbydende ind, så gaven ser visuelt imponerende ud, ligesom der er snacks og lækre sager, man ikke lige finder i det almindelige supermarked.

Vælg-selv-løsningen

For nogle virksomheder giver det god mening at lade de ansatte vælge gaven selv. Det kan man gøre, hvis man køber adgang til en gaveshop. En gaveshop er en online lukket webshop, hvor man kan vælge iblandt gaver ud fra det beløb, som virksomheden har sat som grænsen.

Fordelen er her, at man på en arbejdsplads med mange forskellige mennesker kan give personlige gaver. Normalt ville den slags være forbundet med en masse upraktisk administration – OG en reel fare for at vælge noget, der ikke falder i den ansattes smag. I en gaveshop kan den ansatte selv vælge dén ting, som passer til ham eller hende. Det er smart!

Eventet

Er du typen, der hellere vil give en god oplevelse end en fysisk ting? Så kan du arrangere et firmaevent, hvor du forkæler eller overrasker dine ansatte. Det kunne f.eks. være en eksklusiv middag eller en intim koncert arrangeret til arbejdspladsen. Gode minder er også en god gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *