Slips til dig

Slips til dig

Skal du på vej til fest og vil skille dig ud fra mængden? Så kan svaret for en være et slips. vi tilbyder et vanvittigt udvalg af utallige forskellige modeller af slips her finder du store slips, som en hyggefar vil have eller smalleslips til dig som vil se elegant ud hvis du skal ind til møde. Her kan du uden tvivl finish sit look med en slipsenål, som let og lækkert organisere dit slips og gør at din look er lige i øjet.  

Skal man til jule tam tam med arbejdet? 

En af de typiske ting man benytter slips er hvis man samles om den traditionelle julemad sammen med vennerne til jule tam tam, her har vi den ideelle mulighed til dig der ønsker med et alternativt juleslips. Her har BalderClothes et væld af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med stærke mønster.  

Går du op i dig selv og dit udseende? 

Om du er underviser, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få ens outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig der særdeles ønsker at gøre noget ekstra ud af ens look. Her vil det være sejt at farvekombinere slipsenålen med dit ur, så hvis du har en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så ens look er gennemgående og at din forstand på tøj er til at se og vilimponere dine familie 

Mangler du rådgivning? 

Hos os finder vi et vældigt sammensætning af slips i utallige modeller. Her kan vi guide dig til hvilket slips, som passer sammen med hvilket jakkesæt. Så du får en second opinion eller en assistance om hvad der vil passe perfekt sammen. balderClothes har igennem en lang periode arbejdet med slips og ved dermed hvad, der er smart at vide og hvad man skal tænke over, hvis du skal vælge et slips.  

Det ideele valg 

BalderClothes går op i kvalitet og du kan finde at mange af vores slips er lavet af silke, så det er nemmere for dig at binde. Her ser man samtidig at vores slipsenåle er i elegante og stilrent design. Så du er garanteret at slipset ikke er i vejen for dig eller være for meget. Med en slipsenål får man en simpel accessorie, der er nem for en at anvende. Vores udvalg heraf er i guld og sølv, så den sikkert er synlig på slipset, så man kan se den ekstra detalje man har påført dit look.  

Den praktiske løsning 

Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål vil assistere dig, hvis de første par genstande er kommet indenbords. Slipsenålen assistere dig nemlig også med at organisere slipset, så slipset ikke skrider ud til den ene side og dermed får ens slips skævt. 

talrige farver 

Er man den farverige person, som nyder farver i din påklædning og har søgt efter hjemmeside, hvor man kan få slips i talrige forskellige farver? Så bør du ej søge længere, vi har slips i utallige farver og sammensætninger. Både med striper og med helt stilrent slips med en farve der er gennemgående i slipset.  

Vil du have noget helt specielt eller specifikt? 

Hvis du har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *