Måder du kan have en mere afslappet jul på

Har du brug for lidt inspiration til, hvordan du kan være mere afslappet til jul? Er der en masse tanker, der kører rundt i hovedet på dig, og er det måske en stressfaktor for dig, at du ved, at julen ofte er der, du tager nogle kilo på? Så kan det være, at nogle råd kan hjælpe. Uanset om det er stress over gaver eller stress over alt det julemad, man ofte kommer til at spise.

Inspiration til julegaver

Har du også brug for noget inspiration til, hvad du kan give i julegave? Her er der flere muligheder. Hvis det er en kvinde, du skal give en julegave til, så er det næsten altid et hit at købe noget til hjemmet. Kvinder elsker nemlig at kunne indrette sit hjem på en flot måde. Du kan for eksempel overveje at købe en stelton vase, som kan sætte et smukt præg til hjemmet!

Hvis det er en mand, du skal købe en gave til, så er det en god mulighed at finde noget, han kan anvende til bilen, og der kan en garmin gps med kamera være en god julegave!

Du kan spise alt med måde

Hvorfor er det så, at du hvert år tager på over julen? Det er egentlig ganske enkelt. Hvis du hvert år i december tager på, og du herefter skal bruge en del tid på at smide kiloene igen, så er det fordi, du har spist flere kalorier, end du forbrænder. Det kan godt være, at du egentlig ikke synes, du spiser mere i december i forhold til de andre måneder, men hvis din sunde snack, som du spiser de andre måneder, er skiftet ud med nogle julesmåkager eller chokolade, så er det lige pludselig mange flere kalorier, du indtager end normalt.

Sunde alternativer

Hvordan kan du så mindske risikoen for at tage på i løbet af julen? Her er der to muligheder. Du kan vælge, at skære mere ned på dine julegodter. Hvis du for eksempel spiser juleslik hver dag, så kan du skære det ned til, at det kun er et par gange om ugen, og så har du her allerede sparet nogle kalorier. Du kan også vælge at lave julesnacks, som er et sundere alternativ sammenlignet med de julesnacks, du plejer at spise. Her kan du for eksempel overveje at spise klementiner fremfor at hive småkagerne eller chokoladen frem hver gang. Klementiner er nemlig også noget, der forbindes med jul.
Dog er det vigtigt, at du også husker, at det er jul, og du derfor også gerne må forkæle dig selv lidt ekstra. Hvis du ved, du ikke kan skære ned på julemaden, så kan du overveje at inkorporere mere motion i løbet af december. Du kan for eksempel vælge at gå flere ture, da det også kan være med til at hjælpe på dit stressniveau, og hermed kan du få en mere positiv tilgang til julen. Den ekstra motion gør også, at du forbrænder flere kalorier, end du før hen ville have gjort, hvilket kan mindske din vægtøgning over jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *