Kaffegrums er meget mere, end noget vi skal smide ud i skraldespanden

I den seneste tid har vi fundet mange forskellige måder, hvorpå vi kan genanvende kaffegrums til noget nyttigt i vores hverdag – eller noget godt for vores krop, sundhed og velvære.

 

Herhjemme i lille Danmark er vi helt pjattede med kaffe, og den almene dansker drikker i gennemsnittet 4 kopper kaffe om dagen. Dette skaber selvfølgelig også en del kaffegrums, som vi førhen bare har smidt ud, uden videre omtanke. Men nu skal det være nok, og i den forbindelse kommer vi derfor med nogle tips til, hvordan vi kan bruge kaffegrums til noget fornuftigt.

Kaffe er dog ikke godt for alt, og er du kommet til at hælde morgenkaffe ned i din computer, så der pludselig popper, ’slet harddisk’ frem på skærmen, så tag et nærmere kig på linket, og få hjælp til, hvordan du kan få hjælp til at formatere din harddisk.

 

Brug kaffegrums udendørs

Der er mange anvendelsesmuligheder for kaffegrums i haven og generelt udenfor. Lad os derfor starte i forhaven. For du har sikkert, som så mange andre danskere, et fortov, der skal sørges for, og her kan kaffegrumset altså komme dig til hjælp. Den syre der er i kaffegrums, gør nemlig, at isen smelter hurtigere, og hvis du blander det med sand, så har du et solidt grundlag for at få dit fortov frit fra sne. En anden anvendelsesmulighed finder vi omme i baghaven, her kan kaffegrums – med dens effektive syre, nemlig også hjælpe til med at komme af med dræbersneglene. De kan ikke fordrage denne syre, og vil holde sig på afstand herfra.

 

Udnyt kaffegrums og dets potentiale til at forkæle din krop

Kaffegrums er utrolig godt for din hud. Det kan derfor bruges effektivt som ’handscrub’ eller til ansigtsmasker. Derfor er det ikke unaturligt, at man steder ser produkter som Grums Aarhus’, der laver hudplejeprodukter fra kaffegrums. Kaffegrumset indeholder nemlig 99 % af de næringsstoffer, der kommer fra din morgenkaffe. Kaffegrums er derudover også et godt alternativ til andre ’scrubs’, der indeholder plastik til at skrubbe huden med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *