3 fede kaffemaskiner til dit køkken

Kaffen er for mange danskere den vigtigste del i den rolige morgenrutine. Derfor er det vigtigt at have en god kaffemaskine. Så hvis du går og mangler en opgradering, så har vi her samlet nogle fede og fornuftige bud på en ny kaffemaskine!

 

1. Den helt klassiske model

De fleste kender til Moccamasteren. Det er nemlig legenden over dem alle i branchen for kaffemaskiner. Går man bare en lille smule op i sin kaffe, så har man hørt om Moccamasteren. Moccamasteren kom til verden i 1964, og til Scandinavian to år efter i 1971. Siden da har den været fast inventar hos millioner af mennesker verden over, og det er der en god grund til. Moccamaster er kendt for sit tidløse design og dens evne til at brygge en ordentlig omgang kaffe. Den passer ind i nye som ældre køkkener, og her kan man altså ikke gå galt i byen.

2. Den teknologiske model

Man skulle tro at teknologi og køkkenredskaber er to adskilte ting, men de to ting er begyndt at hænge meget sammen. Man kan nemlig få kaffemaskiner, som faktisk kræver software for at fungere. De teknologiske kaffemaskiner kræver heldigvis ikke den samme vedligeholdelse som din PC gør. F.eks. er det ikke nødvendigt at holde ens drivers opdateret. Sammensmeltningen af køkkenredskaber og teknologi er spændende, da det generelt kan gøre ens hverdag lettere. F.eks. kan man få kaffemaskiner, som starter med at brygge kaffe, når ens vækkeur går i gang.

 

3. Den minimalistiske løsning

Kapselmaskinen er lige for tiden den nye diller, og den har på det seneste altså gjort et rigtig stort indryk på kaffemaskinebranchen. Det er en let og simpel måde at få en god kop kaffe, og den leverer det samme gode resultat hver gang. Der kommer stadig flere og flere slags kapsler til disse maskiner, og her er der rig mulighed for at finde netop den kapsel, der passer til dig – selvom det kan tage noget tid med alle de muligheder, der i dag findes. Der findes både helt små, meget billige kapselmaskiner, og dyrere alternativer med flere funktioner, så der er til enhver smag.

 

Vi håber, at du er blevet en smule klogere på hvilken type kaffemaskine, der skal være din næste investering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *