Lav et udekøkken, som også kan bruges om vinteren

Udelivet, frisk luft og lækker mad. Det bliver snart ikke bedre. Du kan med fordel udvide din terrasse til også at have et udekøkken. Dit udekøkken kan laves under et halvtag eller på en overdækket terrasse, så vind og vejr ikke kommer i vejen for at tilberede maden udenfor. Det kan give dig og din familie mange hyggelige stunder, frisk luft og vind i håret. Samtidig bliver maden altid lækker.

Hvordan bliver drømmen om et udekøkken en realitet?

Hvis du har drømmen om at lave et udekøkken i din have, men ikke har pengene her og nu, så skal det ikke holde dig tilbage. Du kan anskaffe pengene nemt og hurtigt. Lån penge bedst og billigst. Du kan låne mellem 25.000 og 500.000 kr. Ved at søge på låne oversigten, får du mulighed for at sammenligne dine lånemuligheder. Det hjælper dig til ikke at finde frem til et af de dyreste lånemuligheder på markedet.

Hvad kan dit udekøkken bestå af?

Der kan være mange forskellige måder at lave sit udekøkken på. Det kan være, at du gerne vil have installeret et egentligt køkken, så der er plads til at tilberede mad osv. Det kan også være, at du laver et lille grillhjørne med grill, evt. rygeovn osv.

Mange udekøkkener er udstyret med en håndvask, så det bliver nemt at grov klargøre diverse grøntsager osv. Selve grillen kan også bygges ind under en bordplade, så grillen og bordpladen nærmest går i forlængelse af hinanden. På den måde udnytter man grillen optimalt, så der bliver bordplads. Hvis du udvider udekøkkenet med en rygeovn, så kan du lave lækker røget kød, som får en flot gyldenbrun farve.

Anskaf redskaber til dit udekøkken

Når køkkenet er på plads, så skal du til at overveje hvilke redskaber, du gerne vil have i dit udekøkken. Det handler bl.a. om, hvad du gerne vil lave i dit udekøkken. Står menuen ofte på pizza hjemme ved jer, så vil det klart være en fordel at anskaffe en weber pizzasten, som gør det muligt at lave lækker pizza, nærmest som havde det været i en stenovn.

Andre redskaber såsom webers wok, pander, gryder osv. gør det muligt at lave nærmest alt mad på grillen. Dit udekøkken bliver på den måde anvendelig, og hvis du har redskaber nok, kan du faktisk klare dig uden at bruge dit indendørs køkken. Det gør det nemmere, så du ikke skal have gang i ovne både indenfor og udenfor.

Noget andet ret smart, du med fordel kan anskaffe er rotteseriet fra weber. Med den får du mulighed for at lave lækker kød af forskellig vis på webergrillen. Du placerer f.eks. din flæskesteg på spyddet, og så roterer rotesseriet rundt på grillen, så du får lækker mad, som får varmen hele vejen rundt. Du kan også tilkøbe en kurv til rotesseriet, hvor du bl.a. kan tilberede forskellige former for kartofler. Kartoflerne bliver lækre og gyldenbrune ved at få varmen hele vejen rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *