Hvordan kommer du i gang med din første krystal?

Har du haft lyst til at kaste dig over krystallernes vidunderlige verden, men ikke helt vidst hvordan? Så frygt ej, for det er lettere end du tror. 

Det kan føles overvældende at kaste sig ud i et helt nyt redskab, som krystallerne er for mange. 

Ofte kan de mange forskellige tolkninger og perspektiver på de mange egenskaber og hvordan man bedst udnytter dem, lede til en form for uoverskuelighed, som desværre afholder mange fra at kaste sig ud i arbejdet med krystaller. 

Men det er ærgerligt. For sandheden er, at der ikke findes nogen rigtig eller forkert måde at arbejde med krystallerne på – kun inspiration. Faktisk så er det helt op til dig at finde ud af, hvad der virker for dig!

Mange som går ind i en krystalforretning, vil nok have følelsen af, at nogle krystaller drager mere end andre. Vi synes simpelthen de er mere spændende, end de øvrige i lokalet. 

Det er en rigtig god indikation fra din intuition om, at der her står et energiredskab, som du bør investere i.

Hvilken type af krystal? 

Der findes mange forskellige faktorer at tage hensyn til, og det kan gøre det forvirrende at vælge sin første krystal. Men måske du alligevel har lyst til lidt mere inspiration, til at lede din intuition på vej. 

Her kan du eksempelvis lægge fokus på krystallens form. Er det en lommesten, er den poleret eller rå, tager den form som gode, tårn, pyramide eller eksempelvis kugle? 

Alt dette vil give krystallen et særligt udtryk men også påvirke krystallens energi og egenskaber. Ligeledes kan du tage udgangspunkt i krystaltypen, farven eller kombinationerne af begge. 

Har du at gøre med en krystal som ser mild eller vild ud?

Alt dette kan du læse meget mere om på savasana.dk hvor du samtidig kan læse mere om hvordan du passer godt på dine krystaller, og anvender dem praktisk. Du kan også kigge på denne youtube video: https://www.youtube.com/watch?v=llP_ait76_I  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *