Gør din fest uforglemmelig med kaffe

Sommeren er over os, og det varme og solrige vejr betyder flere store fester ude i det ganske land. Om det er rund fødselsdag, barnedåb, studentergilder eller bryllupper ønsker alle nok at holde den mest uforglemmelige fest, der imponerer både venner og familie. Derfor kommer vi her med 3 tips til, hvordan du kan bruge kaffe til at skabe en helt uforglemmelig fest.

Find den helt rigtige bønne

Mange kaffeentusiaster siger ”man skal aldrig gå ned på udstyr”, og selvom dette selvfølgelig også er sandt, er en kop kaffe aldrig bedre end den kaffebønne, den er blevet brygget af. Derfor er det vigtigt, at du finder den helt rigtig kaffebønne til din fest. Mange kaffebarer og –risterier afholder kaffesmagningsaftenener, og på den måde kan du finde den bønne, der passer lige præcis til din smag. Tag på kafferisteri og lad de kaffekyndige kafferistere og baristaer hjælpe dig med at designe din helt egen kaffebønne.

Holder I eksempelvis bryllup, vil jeres fest med garanti blive helt uforglemmelig, hvis I serverer en nøje udvalgt og specialdesignet bryllups-bønne for jeres gæster.

Lej en vogn

Holder du en mere afslappet havefest uden store festkjoler og gallakjoler, kan det være en sjov idé at leje en kaffevogn.  Der findes mange virksomheder, der udlejer mobile kaffebarer, som kan servere kaffe, te eller kakao til alle dine gæster. På den måde kan I give jeres gæster en fantastisk kaffeoplevelse, uden at I selv skal røre en finger, og baristaerne vil med garanti gøre alt, hvad de kan for at tilfredsstille jeres kaffetørst. Det fantastiske ved en kaffevogn er, at alle jeres gæster bare kan gå op og bestille den kaffe, de har lyst til, og at det er erfarende og kaffekyndige baristaer, der laver kaffen, så I er sikre på, at hver en kop bliver formidabel. I kan få alt fra café latte, cappuccino, americano, cortado og meget mere, og baristaen er helt sikkert også klar på en god kaffesnak om bønner, bryggemetoder og alt, hvad der ellers er at vide om kaffens verden.

Kom kaffen i maden

Den tredje måde, hvorpå kaffe kan gøre din fest uforglemmelig, er ved at servere kaffen lidt utraditionelt – nemlig i maden. Der findes et hav af forskellige desserter, hvor kaffe passer perfekt ind, det kan blandt andet være tiramisu, kaffe-chokolade-mousse, eller café latte trøfler med marcipan. Men kaffe kan også bruges i hovedretten, I kan eksempelvis prøve kræfter med kaffeglaserede herregårdskorteletter. Kaffen i glacen giver et ristet twist og passer godt til den stærke chili og det karamelliserede sukker, som også er i retten. I kan gå linen ud og lave et helt gennemført kaffe-tema til festen, det vil med garanti være noget, jeres gæster sent vil glemme. I kan også servere drinks med kaffe i og på den måde fuldende hele temafesten med Espresso Martini. I skal måske blot sikre jer, at alle jeres gæster synes om kaffe, før I laver en hel kaffe-fest, men det kunne være en sjov idé, som folk vil snakke om længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *