Derfor skal du vælge scanpan

Der findes ikke noget værre end at stå og lave pandekager til morgenmad, og så opdage at man står med sin dårlige pande. Pandekagerne brænder fast på panden, og bliver slet ikke den smukke gyldne farve du havde forestillet dig. En oplevelse som denne kan ødelægge en hel lørdag morgen, så hvad med at investere i en ordentlig pande fra start af? Vi har fundet nogle grunde til at vælge scanpan fremfor så mange andre mærker.

 

Den første, og en af de mest relevante grunde til at vælge Scanpan, fremfor andre mærker, er at deres udstyr bliver produceret i Danmark. Derudover er det ikke bare produceret i Danmark, det er også håndlavet. Dermed får du ikke bare lækker kvalitet, men du støtter også op om det gode håndværk. Ved at produktionen er holdt i Danmark er du sikret den lækre kvalitet, der bliver aldrig gået på kompromis.

 

Scanpan er derudover også miljøvenligt. De går ind for at:

  1. At holde produktionen i Danmark
  2. At genbruge aluminiumsdåser til deres støbeforme

Ved at genbruge aluminiumsdåser sparer man en masse energi. Aluminium kræver nemlig utroligt meget energi, for at blive udvundet af jorden originalt. Derfor er det så genialt at scanpan kan genbruge gamle dåser.

 

Siden 1956

Siden 1956 har scanpan produceret non-stick gryder og pander. Dette er blevet produceret lokalt, i alt den tid. Der er blevet holdt fast i gamle håndværks dyder, og derfor bliver hver enkelt pande, og gryde stadig produceret i hånden, af engagerede medarbejdere. For 10 år siden gik scanpan forrest, og var nogle af de første til at have en produktion, uden nogle som helst skadelige stoffer.

 

Det er lykkedes for scanpan at skabe en bæredygtig produktion. Dette har de gjort ved at bruge moderne teknologier, og håndværks metoder. På det internationale marked inden for kogegrej har scanpan stillet sig forrest som et godt eksempel. Den lange levetid på scanpans produkter sikrer derudover også, et mindre udslip af co2.

 

Selve produktet

Scanpan er nok mest af alt kendt for deres lækre gryder, og pander. Det er dog langt fra det eneste de producerer. De producerer både kvalitets knive, lækre drikkedunke og skærebrætter. Der for er man heller ikke bundet til at have mange forskellige mærker gryder, og pander derhjemme. Alle behov kan blive opfyldt ved scanpan. Her er 5 fordele ved scanpan.

  • Firmaet har stor fokus på bæredygtighed, og miljøet
  • Der er fokus på det gode håndværk. I scanpan handler det omkvalitet frem for kvantitet.
  • Produktionen af deres produkter sker i Danmark. Dette støtter den danske økonomi.
  • Deres produkter er udviklet igennem mange år, og man er sikret et genne testet, og velfungerende produkt.
  • Alle deres pander, og gryder er non-stick. På denne måde er man sikker på ikke at ødelægge nogen pandekager.

 

Vi håber at denne guide har åbnet jeres øjne for, at det selvfølgelig er scanpan næste gang der skal skiftes pander derhjemme. Ved at købe scanpan kan i også købe ligeså mange produkter i vil, uden at skulle tænke på miljømæssige konsekvenser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *