De bedste tømmermænds måltider efter den vilde fest

Efter en lang aften med fest, farver og godt humør, så er der vist ikke noget at sige til, hvis hovedet føles lidt ekstra tungt dagen derpå. Tømmermænd, ak, hvem har dog ikke prøvet det? Men hvad skal du gøre ved det? Ja, selvom festen var ganske sjov, så er dagen efter måske ikke helt i samme kaliber. Derfor kan du med fordel læse denne artikel, for at finde ud af, hvad den bedste tømmermænds mad er.

 

Skal det være noget der er fedtet og usundt?

De fleste forbinder nok en god tømmermændsdag med hovedpine og lidt for usund og fedtet mad. Ja, junkfood er ofte vejen til vores hjerter efter en lang og sjov aften, dagen forinden. Selvom det kan føles lækkert med sådan en fedtet burger og nogle sprøde pommes frites til, så har du måske også bemærket, at det desværre ikke er nogen garanti for, at det hjælper noget.

Faktisk så kan det give os en kvalmende følelse, hvis vi får for meget fed mad, og det bestemt ikke ønskværdigt, at maden ryger retur igen. Men hvad kan så ellers klare tricket?

Vi må nok sande, at der i virkeligheden ikke er noget der direkte kurerer tømmermænd, men dertil betyder det ikke, at der ikke findes noget der kan gøre det bedre.

Frugt, juice eller andet med sukker og mineraler er rigtig godt for kroppen, for det er nemlig lige hvad den har brug for, efter en lang aften. Så selvom din mave skriver på McDonalds, så er det måske mere en lækker smoothie, du skal prøve.

 

Det skal ikke ligge for tungt i maven

Måske du har været lidt for glad for den cocktail catering der var til festen, og det kan mærkes i dag. Men det betyder altså ikke nødvendigvis, at det skal være tung mad du spiser. Det kan føles som om, at du er rigtig sulten, men når det kommer til stykket, så er sulten måske ikke helt så stor, som først antaget.

Hvis du havde en god fest og blev gode venner med den dygtige bartender fra Klarbar, så har du med garanti fået nogle lækre og måske stærke drinks slynget ned. 

Dagen efter har du lyst til alt mad, men sørg alligevel for at holde det lidt let, for det vil din mave og dig selv, helt sikkert takke dig for, når du har fået det bedre. Tag gerne små bider og sørg for at mærke efter i maven, hvad det egentlig er du har brug for. Maden vil være ekstra lækker og så skal du nok komme godt igennem dine tømmermænd. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *