Guide: den bedste mad før og efter festen

Hvis du er i gang med at arrangere en fest, så er der mange ting som lige skal falde på plads. Struktur og planlægning er altafgørende. Men selv for den mest ihærdige planlægger, er det ikke svært engang imellem at få glemt noget. Har du f.eks. tænkt på, om der skal serveres mad til din fest, og hvis ja, hvilket? Det kan du finde de bedste ideer til her i artiklen.

 

Forfest lig med lækker mad

For de fleste, når de hører ordet ”fest”, så er der ikke så meget andet i tankerne end alkohol og god stemning. Men som vi alle ved, så har vi en tendens til at blive påvirket meget af alkohol, især på tomme maver. Derfor er det måske ikke en helt dårlig idé at overveje at lave en god middag inden.

Men hvad skal du lave af lækkerier? Selvom det meste mad ville være ganske lækkert, så kan det helt sikkert betale sig at finde på noget som smager godt, men som ikke ligger for tungt i maven. En mulighed kunne være forskellige fiskeretter, da det er godt for jer, ganske sofistikeret og ikke mindst let for maven at fordøje. 

Selvom en pastaret med masser af fløde og smag kan være ganske lækker, så er det bare ikke sjovt at gå at have ondt i maven inden en god fest. Sørg derfor for at holde det til den lette side, så det ikke bliver for meget af det gode. 

For at sikre dig at maden går godt til det I skal have at drikke, så kan du passende vælge at hyre en professionel. Lej bartender hos Tenderbar, så er du sikker på at disse drikke bliver ordentlige, og ikke mindst, supplere det madvalg du har valgt.

 

Alle elsker en god aftensnack  

Når I har fået aftensmaden i maven, så kan I for alvor komme i gang med at feste. Men på et tidspunkt, oftest hen ad natten, så kan I måske mærke, at sulten begynder at melde sin ankomst endnu engang. 

Derfor kan det være værd at overveje også at skaffe noget natmad. Hvem elsker ikke en god aftensnack? Her skal der ikke nødvendigvis tænkes over hvor let maden skal være, da mange måske vil synes godt om, at der er lidt ekstra fedt og salt – især efter en aften med alkohol!

Hertil kan næsten alt gå an – pølsehorn, pizza, burger eller andet som kan være let og nemt at spise. 

Sørger du for at dine gæster får både aften og natmad, så er du sikret prisen som den absolut bedste vært. Du vil derudover være helt sikker på, at det er en fest, som de sent vil glemme. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *