Sådan får du mere overskud i hverdagen til at lave de ting, du godt kan lide

Hvis du oplever, at du har alt for meget på din tallerken, så kan overskuddet hurtigt forsvinde i takt med de mange opgaver. Det er derfor vigtigt at du er opmærksom på, hvad du kan gøre for at mindske stressen og beholde overskuddet, så du har mulighed for at gøre alle de ting, som du godt kan lide. I denne artikel finder du en guide med tips til, hvordan får mere overskud i hverdagen.

 

Sørg for at få ladet op

Alle kan komme ud for at have travlt på arbejdspladsen eller på studiet. Det er der intet i vejen med. Vi kan desværre nok ikke helt undgå at vi i ny og næ vil opleve en stressende periode. Det vigtigste i sådan en situation er derfor, at vi husker at lade ordentligt op.

Vi er alle forskellige, hvilket også vil sige, at vi lader op forskelligt. Nogen har brug for at løbe en tur, andre vil gerne stå i køkkenet og lave noget lækker mad og en tredje lader måske op ved at feste med sine bedste venner. Hvis du primært lader op som sidstnævnte, så kan en god fest være lige dét du trænger til. 

For at få ladet batterierne op med en god fest, så er det vigtigt at du føler en frihed og afslapning ved at deltage til festen. Derfor kan det være en god idé, hvis du selv holder festen at hyre en bartender til at klare de lækre drinks for dig. Lejenbartender sørger hellere end gerne for, at du får en fest, som hjælper dig med at få ladet batterierne helt op.

Hvis du skal have en bartender, så er du selvfølgelig også nødt til at have nogle drinks, som bartenderen kan mikse. Lej en cocktailbar og få den bedste, men professionelle løsning til din fest.

 

Find ud af hvad der gør dig glad

En måde hvorpå du kan finde overskuddet frem igen, er egentlig ved en ganske simpel løsning. Sørg for at tænke over, hvad der gør dig glad. Hvis du er glad for gode madoplevelser, så er det måske ganske afslappende og lykkebringende, at stå og lave nogle af dine livretter?

Det er vigtigt at vi identificerer, hvad der gør os glad og hvad der dræner os. Det er den absolut bedste måde, at fjerne stressen og få genvundet overskuddet. 

Det kan føles som en lang og hård proces, men når først overskuddet er ved at være tilbage, så vil du også langsomt begynde at kunne genkende dit glade jeg igen. Pludselig står du måske og glæder dig til at lave en lækker middag, hvorimod du før, da overskuddet ikke var der, stressede over det. Mærk efter og lyt til din krop – giv plads til, at du også kan slappe af og gøre lige hvad du har lyst til, uden den dårlige samvittighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *