Viking Lottotal – historien om det store lotteri

I over 25 år har Viking Lotto været en fast ugentlig mulighed for den almene dansker for at blive meget rig på meget kort tid. En almindelig kedelig grå onsdag kan pludselig blive meget sjovere og peppe resten af livet gevaldigt op – tag første og vælg dine Viking lottotal. Det kræver kun én tilfældighed til at få alle dine drømme til at gå i opfyldelse.

Nordisk tradition, global rigdom

I samarbejde med lande som Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland, Litauen og Slovenien spilles om en fælles 1. præmiepulje og 2. præmiepulje. Alt i alt findes der 5 varianter, men de går alle sammen ud på at gætte 6 viking lottotal rigtigt ud af 48 samt 1 vikingetal ud af otte. Hvis man kan det, kan man vinde op til 206 mio. kr., der er den hidtil største udbetalte førstepræmie i lotteriets historie. Den mindste førstepræmie på 19 mio. kr. må også siges at kunne lune gevaldig i privatøkonomien. Jackpotten og de næste gevinster deles mellem alle deltagerlandene, som også bidrager til præmieniveauets niveauer. De resterende midler udgør de resterende præmier på nationalt niveau. Hvis ingen har de udtrukne vindertal, gemmes pengepræmien til efterfølgende trækning, og dermed bliver beløbet større og større. Endelig bliver den udtrukket til stor glæde for alle vinderne.

En enkel lille investering på så lidt som 20 kr. kan ændre dig liv – du er som ved et trylleslag sikret resten af livet og kan nu realisere alle dine drømme og samtidig forkæle dine nære og kære. Det åbner helt nye muligheder for dig, og du skal aldrig bekymre dig igen.
Vælg dine Viking lottotal, hvis du vil spille med om den store pulje. Det er ikke en god forretning for alle, men med lidt (meget) held, kan du blive den store vinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *