Trænger dine køkkenlåger til en kærlig hånd?

Dette indhold er sponsoreret.

Køkkenet er for det fleste et rum, hvor man tilbringer meget tid. Det er her, man laver alle dagens måltider, hvor man samles med familie og venner, og hvor man lærer sine børn, hvordan man laver mad. Dit køkken bliver derfor udsat for lidt af hvert – alt fra slid, fedt og ridser. Måske trænger dit køkken efterhånden til at blive frisket lidt op, men du synes ikke det hele trænger til at blive skiftet? Her kan maling af køkkenlåger være den rette løsning for dig. Lak by Jacobsen i Lystrup ved Aarhus tilbyder miljøvenlig sprøjtelakering af dine køkkenlåger, hvis du ønsker nye farver i dit køkken. 

Fordele ved sprøjtelakering 

Sprøjtelakering  er en let og praktisk løsning for dig, der ønsker et frisk, nyt look i dit køkken. Ved sprøjtelakering maler man oven på dine gamle låger, og derfor skal du ikke ud og købe nye materialer, men betaler bare for malingen. Med denne løsning kan du også få lige den farve du ønsker dig, og som du måske ikke kan få ved køkkenfirmaet. Måske er det tid til at prøve noget andet end de klassisk hvide låger, og måske prøve blå, mint grøn eller gul? Kun fantasien og din stil sætter grænserne for, hvilket udtryk du kan få.

Miljøvenlig og billig løsning 

Først og fremmest er sprøjtelakering en miljøvenlig løsning, fordi du bruger, hvad du allerede har, dine gamle køkkenlåger, frem for at købe helt nye låger ved et køkkenfirma. Malingen er derudover også vandbaseret og kemikaliefri, og derfor undgår du at få skadelige stoffer ind i dit hjem. Maling af køkkenlåger med sprøjtelakering er samtidig også en nem og billig måde at skabe forandring, da du jo kun betaler for maling og service, og ikke skal investere i nye materialer eller brække et helt køkken op. 

Praktisk for dig 

Hvis du skal have malet dine køkkenlåger i Aarhus eller omegn, skal du bare betale afhentning på forhånd. Så bliver dine låger hentet og malet. Malingen har hurtig tørretid, så du skal ikke vente længe på at få dem igen. Malingen også også en ekstraordinær lang levetid og holdbarhed, så bare rolig, det er ikke noget, der skal gøres igen og igen. Du kan vente mange år, med at skulle male igen; ved mindre du selvfølgelig ønsker dig nye farver i dit køkken. Hvis du er blevet så glad for din farve i dit køkken, kan du jo overveje, om din døre og andre skabslåger skal have samme tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *