Ting du bør overveje omkring frokostordninger

Har du brug for en firmafrokost ordning under Corona? I så fald skal du læse med her! I denne artikel vil vi give et overblik over de forskellige ting du bør overveje, når du gerne vil have en god firmafrokost ordning i disse ustabile tider.

Vælg et firma med god hygiejne

Det er først og fremmest meget vigtigt at vælge et firma, som har en god hygiejne. Det er vigtigt at firmaet tager den nuværende situation meget seriøst og at de beskytter deres egne arbejdere. Samtidig skal de beskytte selve maden, som du køber fra dem.

Det vil ikke være en god idé, hvis dine arbejdere gik hen og blev syge af den mad, som du bestiller fra firmafrokostordningen. Det kan komme til at koste dig ret dyrt, hvis du kommer i sådan en situation. Og derudover bringer du jo også menneskeliv i fare, hvis der ikke er styr på firmafrokost ordningen.

Tag et kig på ryde-gastronomi.dk. Her kan du finde frem til et rigtig godt firma, som virkelig tager deres arbejde seriøst. Måske du skal benytte dig af dem til din firmafrokostordning?

Overvej hvordan kollegaerne sidder i cafeteriet

Udover selve maden som du bestiller til din firmafrokostordning, så kan det også være en god ide at tage et ordentligt kig på hvordan kollegaerne sidder inde i cafeteriet. Sidder de meget tæt op og ned af hinanden? Eller har de plads til at dele sig en smule op? Det er vigtigt at give så meget plads inde i cafeteriet som overhovedet muligt.

Hvis du har meget stor virksomhed med mange arbejdere, så kan du eventuelt dele personerne op, så de ikke spiser alle sammen på samme tid. Du kan vælge at en bestemt afdeling spiser først og at efter en halv time kan de andre spise. På den måde kan du mindske risikoen for smitten på din egen arbejdsplads. Og på den måde går du heller ikke og risikere, at folk går hen og bliver syge.

Undersøg jævnligt det firma, du benytter til firmafrokostordningen

Der sker hele tiden nye udviklinger og situationen ændrer sig hele tiden. Det er derfor også meget vigtigt jævnligt at holde øje med det firma, som man bestiller sin firmafrokostordning igennem. Vær sikker på at det firma du benytter dig af kontinuerligt holder øje med de nyeste regler og lever op til dem.

Du kan eventuelt vælge at snakke med dem med jævne mellemrum. Bed dem om at sende en rapport afsted til dig hver måned, hvori de beskriver hvad de gør for at leve op til de nuværende regler. På den måde er du sikker på, at de hele tiden holder sig opdateret omkring situationen. Og du kan føle dig ganske sikker omkring den firmafrokostordning, som du bestiller til dig selv og dine arbejdere.

Som virksomhedsejer bør man tage ansvar i disse usikre tider. Og det kan du blandt andet gøre ved at sørge for en rigtig god og sikker firma frokostordning her under Corona tid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *