Når familiens påskefrokost ødelægges af alkoholproblemer

Når familiens påskefrokost ødelægges af alkoholproblemer.

Denne påske blev familiens sammenkomst ødelagt af alkoholproblemer. Det hele startede, da onkel Niels dukkede op fuld og begyndte at lave en scene. Tante Martha forsøgte at få ham til at falde til ro, men det gjorde kun tingene værre.

Til sidst faldt han om på gulvet, og alle gik bare hjem.

Det er ikke første gang, at alkohol har skabt problemer i vores familie, og det bliver helt sikkert heller ikke sidste gang.

Hvis du kæmper med alkoholproblemer, så få hjælp, før dine kære er tvunget til at lade dig være alene ved din næste store familiebegivenhed. Tro mig, det er ikke det værd.

Få professionel hjælp til dine alkoholproblemer

Hvis du kæmper med alkoholproblemer, så få hjælp, før dine kære er tvunget til at lade dig være alene til din næste store familiebegivenhed. Tro mig, det er ikke det værd.

Den skam og ydmygelse, der følger med at være den fulde person til en familiesammenkomst, er ikke de få minutters nydelse værd, som du får af at drikke. Hvis du ligesom tusinde af andre voksne danskere kæmper med at en genstand altid bliver til mange flere end du egentlig ville drikke så er det vigtigt at søge hjælp.

Måske har mange gange oprigtigt besluttet dig for at denne gang skære du ned på alkoholforbruget eller måske har du ville stoppe helt, men altid endt med at begynde at drikke igen efter en kort pause.

Få hjælp nu, og gør denne påske- eller julekomsammen til en god oplevelse for alle involverede.

Få hjælp og rådgivning om alkoholproblemer

Påsken er en tid for familien, men for nogle familier kan det være en tid med skam og forlegenhed. Hvis du har alkoholisme i din familie, skal du tage skridt til at få hjælp inden din næste julekomsammen. Alkoholisme er en sygdom, der ødelægger liv og splitter familier ad. Lad det ikke ødelægge din næste ferie. Søg hjælp nu, og gør denne påske til en god påske for alle i din familie.

Du kan få gratis hjælp og rådgivning ved at kontakte alkohollinjen på 70205501

Tak fordi du læste med

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *