Hvilket ekstra udstyr har du brug for til at sejle din nye båd?

Når du køber en båd, er der et par stykker ekstra udstyr, som du skal investere i, inden du tager ud på åbent hav. Det kan være meget sjovt at sejle, men det er vigtigt at sikre sig, at du har alt det nødvendige udstyr, inden du tager af sted. I dette blogindlæg vil vi nævne nogle af de vigtigste ting, som du bør købe, før du sejler din nye båd!

Redningsveste

Først og fremmest skal du investere i en eller flere god redningsveste. En redningsvest er en absolut nødvendighed, når du sejler, og den kan bogstaveligt talt være en livredder, hvis noget går galt ude på vandet. Sørg for at få en redningsvest af høj kvalitet, der passer dig godt og vil holde dig flydende, hvis du ender i vandet. Vi kan anbefale baltic redningsvest. Og husk, at der skal være redsningsveste til hver mand om bor, uanset om det er voksne eller børn. Redningsvesten skal også passe til den vægt, man er i, så sørg for, at der er redningsveste til alle.

Lyd

Det er vigtigt, hvis der skulle ske noget uforventet at du kan kige lyd fra dig. Det kan være et tryklufthorn, en fløjte eller en klokke. Du bør også have en radio i båden, så du kan kommunikere med andre både.

Lys

Du skal også være synlig om natten. Til dette formål har du brug for navigationslys. Disse skal placeres på bådens bov, agterstavn og mast. Det er både rart for jer om bord at kunne se noget, men også for nærliggende både.

Brandslukker

En ildslukker er et must på enhver båd. Hvis der opstår en brand, kan den hurtigt sprede sig og være svær at slukke. Hav derfor altid en ildslukker om bord, og sørg for at vide, hvordan du bruger den!

Anker

Anker, line og fendere er også vigtige at have om bord. Ankeret forhindrer båden i at drive væk i dårligt vejr, eller når du ligger fortøjet. Fenderne beskytter båden mod andre både og havnepladser.

Nødvendige dokumenter

Sidst, men ikke mindst skal du huske de dokumenter, du har brug for, når du sejler. Dette omfatter bådcertifikat, registrering og forsikring. Du skal også have et søkort over det område, hvor du sejler.

Nu, hvor du ved, hvilket ekstra udstyr du skal købe, før du sejler din nye båd. Det er vigtigt, at man laver en tjekliste, inden man sejler fra havn. Så lav en research med hvilke ting der er nødvendige at have med, så du aldrig glemmer det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *