Får I det meste ud af jeres frokostordning?

Frokosttid er en god mulighed for medarbejderne til at slappe af og nyde noget kvalitetsmad. Det er også en glimrende mulighed for at socialisere med kolleger, men det kan være svært at få mest muligt ud af frokosten, hvis man ikke har adgang til et køkken på arbejdspladsen. Det er her, frokostordninger kommer ind i billedet!

En frokostordning er et initiativ på arbejdspladsen, hvor virksomheder giver medarbejderne madpakker på visse dage, så de ikke behøver at forlade kontoret. Det betyder, at folk kan spise deres måltider, mens de stadig kan fokusere på deres arbejde, hvilket er med til at øge koncentrationen og moralen blandt medarbejderne!

Frokost på arbejdspladsen giver mere produktive medarbejdere

En nylig undersøgelse fra University of Bristol i England, viste, at folk, der holder deres middagspause på arbejdet, var mere produktive end dem, der ikke gjorde det – og det var sandt, uanset hvor meget de havde sovet natten før!

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan en frokostordning kan se ud for din virksomhed, tilbyder nogle virksomheder deres ansatte to tilberedte måltider fra en intern cateringvirksomhed på deres fridage. Dette giver folk mulighed for at vælge mellem mange forskellige retter, der er tilgængelige hver uge – tænk bare på, hvor meget variation du kan tilbyde dine medarbejdere med en frokostordning som denne! Prøv en sund frokostordning allerede i dag.

Frokostordning til firmaer i Aalborg

Hvis du er virksomhedsejer i Aalborg, er der masser af frokostordninger, der kan hjælpe dine medarbejdere med at fokusere på deres arbejde i løbet af dagen. Uanset om det er to måltider fra en intern caterer, eller om du benytter dig af et initiativ på arbejdspladsen – som dem, der tilbydes af virksomheder som Frokosten.nu, som kan leverer Firmafrokost i Aalborg. Se deres udvalg på deres hjemmeside, og se hvad du kan tilbyde dine medarbejder.

En frokostordning er en god måde at øge arbejdsmoralen blandt medarbejderne på. Hvis du ikke er sikker på, hvilken form for frokostordning din virksomhed skal tilbyde, er det bedst at få råd fra de folk, der arbejder for dig. Hvilke retter ønsker de? Er der bestemte leverandører, som de foretrækker eller er bekendt med? Jo flere muligheder og variation du kan give, jo bedre.

Her kan du så vælge mellem specialudvalget retter, eller buffet til dine medarbejder.

Buffet på arbejdspladsenfor ansatte i Aalborg

Hvis du ønsker at tilbyde en frokostbuffet til dine medarbejdere, er det vigtigt, at maden er sund og nærende. Du kan servere retter som wraps eller sandwiches med salat ingredienser – sammen med riskiks eller brødstænger

Du bør også tilbyde frisk frugt hele arbejdsdagen, så dine ansatte kan tage et stykke frugt som mellemmåltid, så de ikke løber helt tør for energi.

Seperat udvalgte retter

Udover at tilbyde buffet, som især er egnet til mange ansatte, så kan en buffet ikke betale sig til få menensker. Man kan også vælge, at de ansatte selv skal udvælge nogle retter til den næstkommende uge. På den måde vælger de selv det mad de kan lide, og så er det både nemmere for dig som arbejdsgiver, men også rent hygiejnemæssigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *