Et stilrent soveværelse med et sengegærde

Sådan får du mere hygge og komfort i sengen

Sengen er for mange mennesker det vigtigste møbel i hele hjemmet. Det er her, du får din nødvendige nattesøvn hver nat, og det er her, du slapper af på weekendmorgener og lignende. Derfor er det naturligvis vigtigt at vælge en seng, som du er glad for, og som leverer lige netop den komfort, du har behov for.

 

Men lige meget hvor god og komfortabel din seng er, så vil den aldrig være fuldendt uden et sengegærde. Et sengegærde kaldes også for en sengegavl, og det er den del, som skaber en væg for enden af sengen i din hovedende.

 

Ikke alle senge kommer med indbygget sengegærde, men det kan betale sig at investere i et, hvis du gerne give dig selv en bedre oplevelse i sengen. Med et sengegærde bliver det nemlig mere behageligt at sidde op i sengen, og du vil derfor i højere grad blive i stand til at nyde de weekendmorgener, hvor du får mad på sengen.

 

Et sengegærde giver komfort i alle de situationer, hvor du sidder op i sengen. Det kan eksempelvis være i forbindelse med læsning inden sengetid, hvor et sengegærdes bløde overflade vil give ekstra komfort under dine puder.

 

Et sengegærde er et komfortabelt og praktisk supplement til din seng, som sikrer, at du ikke behøver at sidde op ad væggen, når du skal læse og spise morgenmad på sengen. Men et sengegærde er mere end det.

 

Et sengegærde er også en stilren afslutning på din seng, og gærdet vil derfor bidrage til at skabe et mere luksuriøst og elegant udtryk på dit soveværelse.

 

Et sengegærde er også din mulighed for at sætte et personligt præg på dit soveværelse. Du kan nemlig vælge mellem mange forskellige sengegærder i forskellige farver og forskellige designs, så du kan skabe en stil i sengemiljøet, der passer til lige netop dig og resten af indretningen på soveværelset.

 

Når du åbner for døren til soveværelset og bliver mødt af et stort og flot sengegærde, vil gærdet på samme tid fungere som en varm og lækker velkomst til sengen, så du straks får lyst til at hoppe ned under dynerne for at hygge dig i din lækre seng.

 

Andre fordele ved at købe et sengegærde

Der kommer mange fordele med, når du vælger at supplere din seng med et sengegærde. Hvis den ekstra komfort og den ekstra elegance ikke er nok til at overbevise dig, får du her et par ekstra gode argumenter:

 

  • Et sengegærde beskytter mod kulde: hvis din seng er placeret ved en ydermur i dit hjem, vil kulde fra muren trække ned over dig i løbet af natten. Det kan du undgå med det isolerende sengegærde, der beskytter dig mod den kolde mur
  • Et sengegærde beskytter din mur: udover at beskytte dig mod din mur, beskytter et sengegærde også din mur mod dig. Når du sidder op ad væggen, slider det på maling og efterlade fedt fra dit hår, som er svært at rengøre efterfølgende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *