Lej en bartender for den bedste smagsoplevelse

Har vi ikke alle oplevet at være til et event eller en fest, hvor der desværre ikke var givet nok opmærksomhed til drikkevarerne? Det er en halv-sløj oplevelse, når man suser op til ”baren”, og det viser sig, at det er såkaldt bland-selv bar. Eller også er der blot et udvalg af diverse, færdigblandede alternativer.

Hvis du ønsker at undgå dette til egen fest og gerne vil vise de andre gæster, at det kan gøre en fest endnu bedre med gode cocktails, så kunne du leje en bartender til begivenheden.

Når først de er mixet professionelt, så vil alle have et glas!

 

Cocktails af den absolut bedste kvalitet

Har du nogensinde fået en cocktail på en bar, der gav dig lyst til at komme igen og igen? Sådan skal det også være til din fest!

Lej en bartender og glæd gæsterne med de vildeste smagsoplevelser. Det bedste ved at leje en bartender er, at du også helt selv kan vælge, hvilke cocktails der skal serveres. Hver og en kommer til at smage endnu bedre. Når bartenderen har sørget for at bruge de rette mængder af ingredienserne og forstår at shake dem på rigtig vis.

Men hvilke cocktail bør du vælge, som bartenderen kan mixe i stribevis?

 

Sådan vælger du cocktails til festen

Det kan være enormt fristende at bare at vælge alle de cocktails, man selv bedst kan lide. Men enhver bartender vil råde dig til at tænke dit cocktailkort en smule bredere.

Det er trods alt ikke sikkert, at alle gæsterne er helt vilde med Pina Coladas, Cuba Libres og Strawberry Daiquiries.

Så sørg endelig for at få lidt forskelligt på menuen, som bartenderen kan brilliere i. Det vil glæde dine gæster, hvis de kan få lidt forskellige smagsvarianter, som kan slukke tørsten. Prøv for eksempel at gå efter nogle cocktails til baren, der både er søde, stærke og syrlige. På den måde kan du være sikker på, at der er noget for enhver smag.

Til sidst er der ikke andet for end at ønske god fest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *