En virkelig hård dag

Det var onsdag og jeg var på vej i skole. Klokken var lidt i 8, og jeg skulle være i skole klokken 8. jeg er en 19-årig mand der til dagligt går på gymnasiet. Jeg går lige nu i 3g, og bliver student her om 3 måneder. Det glædet jeg mig virkelig til, så jeg endelig kunne starte på min uddannelse. jeg vil rigtig gerne være finansøkonom, og længe glædet mig til at starte på uddannelsen. Jeg havde fri klokken 14 i dag. Efter skole skulle jeg på arbejde. Jeg arbejder på en cafe hvor jeg servere mad og drikke. Det et ret hyggeligt job, og det sørger lige for at jeg tjener nogle penge. Jeg skulle være her til 20 i dag, hvor de lukkede. Der var en masse kunder, og jeg havde virkelig travlt. Jeg fik lavet en masse mad, og drikkevarer til kunderne. Der blev travlt, men der begyndte at blive mere roligt. Da klokken nærmede sig 20, begynde vi at pakke sammen. Efter arbejde tog jeg hjem, og spiste noget mad, og gik i seng. Næste dag skulle jeg ud til min ven og hjælpe ham med at flytte nogle ting fra hans gamle lejlighed til hans nye. Der var en masse tunge ting, men vi fik det hele klaret. Men ikke uden et uheld. Jeg fik ødelagt min iPhone skærm, da jeg tabte den i gården. Jeg valgte at tage ned til fixphone.dk, og få skærmen skiftet. Der gik under en time, og så var den allerede klar. Jeg tog så på arbejde efter, og arbejder til 20. Det endte med at være en ret lang dag, men efter skulle jeg bare hjem og sove med det samme. Jeg kunne bare mærke at min krop virkelig havde brug for søvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *