Rejs på storbyferie til Berlin

I Berlin finder du alt, hvad hjertet begærer af kultur og underholdning. Byen er en af Europas mest populære turistmål, og det er ikke uden grund. Her kan du opleve historie på alle tider af dagen, fra de imponerende bygningsværker til det moderne natteliv.

 

Derudover er der masser af butikker, restauranter og museer at vælge imellem.

Seværdigheder i Berlin

Berlin har noget for enhver smag. Uanset om du er interesseret i kunst, videnskab, historie eller musik, vil du finde et unikt udvalg af seværdigheder og aktiviteter. Du kan f.eks. besøge Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og Holocaust-Mindesmærket som alle ligger i hjertet af Berlin.

Oplev de mange spændende museer såsom Bode-museet og Deutsches Historisches Museum eller gå en tur langs floderne Spree og Havel. Der er også mange kirker at udforske, herunder Französischer Dom, som ligger ved Gendarmenmarkt. Få 27 ideer til hvad man skal se og lave i Berlin på DWK.

Shopping i Berlin

Berlin har et stort udvalg af butikker, der passer til enhver pengepung. Fra de store stormagasiner på Alexanderplatz og Kurfürstendamm til de små specialforretninger i Neukölln, Kreuzberg og Mitte – du vil helt sikkert finde det, du søger.

Derudover er byens mange markeder et must-see, især fleamarkedet på Mauerpark og den fantastiske kurvmarkedsplads Markthalle Neun.

Natteliv i Berlin

Berlin’s natteliv er legendarisk verden over. Fra små barer til store klubber – det hele er tilgængeligt her! Prøve at besøge Berghain oder Watergate eller slentre rundt omkring Prenzlauer Berg og Friedrichshain for at finde de perfekte steder for en drink. Er du interesseret i livemusik? Så skal du helt sikkert besøge SO36 eller Quasimodo.

Restauranter i Berlin

Berlin har et bredt udvalg af restauranter, der vil glæde enhver smag. Fra traditionelle tyske retter til internationale køkkener – du kan finde det hele her. Prøv for eksempel Kastanie eller Zola for at få en autentisk tysk oplevelse, eller besøg Schillerburger og Duck ‘n Roll hvis du er på udkig efter et anderledes måltid. Derudover er der mange veganske og vegetariske muligheder overalt i byen.

Fly til Berlin

Der er mange flyselskaber, der tilbyder direkte flyvninger til Berlin. Fra København kan du tage en non-stop afgang med Scandinavian Airlines, Lufthansa eller Norwegian. Der er også andre selskaber som Air Baltic, Easyjet eller Brussels Airlines, der har fleksible forbindelser til Berlin via deres europæiske hubsteder.

Berlin Brandenburg Airport til centrum

Berlin Brandenburg Airport ligger ca. 12 km sydøst for centrum af Berlin. Du kan komme til og fra lufthavnen med en række offentlige transportmuligheder, herunder regionaltog, S-Bahn og bus. Hvis du foretrækker det kan du også bestille et privat taxa eller udlejningsbil. Det tager typisk en time at nå de centrale dele af byen fra lufthavnen. Se mere om transporten fra lufthavnen til centrum på Rejsekris.dk.

Overnatning i Berlin

Der er masser af overnatningsmuligheder i Berlin – alt fra hoteller, Bed and Breakfasts og lejligheder til private værelser og hostels. Det er nemt at finde overnatning på en række bookingwebsites som Booking.com, Expedia eller Hostelworld.

Berlin er et fantastisk sted at besøge og vil helt sikkert give dig en uforglemmelig oplevelse! Vi håber, du har fundet denne guide nyttig – held og lykke med din rejse til Berlin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *