Dette kan gøre din sommerhave ekstra skøn

Er du også blevet helt vild med at passe på dine indendørs og udendørs planter under denne Covid-19 pandemi? Så er du bestemt ikke alene. Salget af planter er steget markant under pandemien, da flere og flere optager hobbyen med de skønne og smukke planter. Men hvilke planter skal du lige vælge, hvis du gerne vil have en skøn og lækker have til den kommende sommer? Læs med her og find ud af, hvilke planter som vil gavne dig og din have.

Noget lækkert og spiseligt

Hvorfor ikke begynde med noget smukt, du faktisk også kan spise? Det giver virkelig en vis tilfredsstillelse, når man både kan få lov til at hygge sig og spise sine egne opdyrkede planter. Her er en brombærplante eller en jordbærplante utrolig nemme og gode at starte ens planterejse ud med. Begge planter kræver faktisk blot, at du holder deres jord fugtig og solrig, så de har de bedste muligheder for at vokse. Pasning af brombærbuske og jordbær er slet ikke så svært, som det måske lyder. Samtidig kan du virkelig få gavn af dine nye planter, som kan bruges i utallige opskrifter hele året rundt.

Indhegn din have med noget smukt

Prikken over i’et til de fleste sommerhaver er virkelig at få plantet en smuk og frodig hæk, som kan indhegne alle dine smukke planter. En ligusterhæk er altid et smukt valg til dig, som gerne vil have en stærk grøn farve til din hæk. Liguster er også en utrolig stærk og solid plante, som kan afskærme hækken fra nysgerrige naboer og forbigående. Dog kræver en liguster gødning, som kan være med til at gøre hækken endnu mere jævn og frodig, så den virkelig bliver smuk for dig at se på hele sommeren samt det kommende efterår og vinter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *