Brug coffee table books til inspiration i køkkenet

Det hedder coffee table books fordi de er ideele at læse/kigge i over en lækker kop kaffe, men de kan i virkeligheden bruges i mange forskellige situationer som du kan læse mere om og finde inspiration til på Coffee-table-books.dk.

I denne artikel skal det handle om hvordan du bruge coffee table bøger til at finde inspiration til ny mad og flot servering af maden, for der er masser af ting en coffee table bog kan inspirere dig til i køkkenet.

Indretning af køkkenet

Først og fremmest handler det om at lave en indretning i køkkenet hvor du også har plads til inspirerende bøger som coffe table books, men også kogebøger og andre bøger om mad og drikke.

Det gør du blandt andet ved at lave en hylde disse bøger kan stå på el. et hjørne de kan ligge ved. Det kan også være du har en køkkenø og med hylder nedenunder hvor der er plads til sådan et inspirationshjørne.

Eksempel: The Kinfolk Table

Et eksempel på en god coffee table bog at have i køkkenet er denne The Kinfolk Table der er fyldt med lækre opskrifter til små selskaber el. hverdagsselskaber.

The Kinfolk coffee table bøger er generelt et meget populært valg af denne type inspirationsbøger og deres overordnede koncept er at skabe en mere langsom livsstil også kendt som Slow Living.

Det samme koncept gør sig altså gældende i denne bog de har lavet om mad på bordet. Der er fokus på at bruge de rigtig råvarer og lave maden på den bedst mulige måde, hvilket betyder den også er sund og varieret.

Der findes et hav af coffee table books på markedet og udover at inspirere til mad, kan du også finde dem med inspiration til vin, cocktails og indretning af din bolig inkl. køkkenet. De indgår super godt i indretningen og er meget inspireredene at tage frem og kigge i, når man føler sig lidt uinspireret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *