Sådan sparer du penge på badeværelsesrenoveringen

En badeværelsesrenovering er en af de type boligforbedringer, som kan forbedre livskvaliteten mest. Du bruger badeværelset hver dag, og derfor er det naturligvis vigtigt, at det er en fornøjelse, hver gang du benytter det. Omvendt er badeværelsesrenoveringen en af de dyreste renoveringer, man kan foretage. Så hvad koster et nyt badeværelse? Og hvordan sparer man penge på renoveringen?

Hvad koster en badeværelsesrenovering?

Det er ikke muligt at give et præcist estimat for, hvad et nyt badeværelse koster. Det afhænger nemlig af en lang række faktorer. Det gælder fx omfanget af renoveringen: skal det blot være et ansigtsløft af badeværelset? Eller skal det være et mere omfattende renoveringsarbejde? Noget, som du også bør gøre dig tanker om, er også hvordan du ønsker badeværelsesgulvet. Det kan du læse mere om på Gulvlaegger.dk.

For et badeværelse som blot skal have et ansigtsløft, kan du regne med en pris på mellem 2000 kroner og 8000 kroner inkl. moms per kvadratmeter. Det er dog kun mere overfladiske behandlinger, som foretages, som fx nyt gulv på badeværelset. Hvis det er et mere omfattende arbejde, som skal udføres, bør du regne med, at prisen ligger på ca. Mellem 6000 kroner til 15000 kroner inkl. moms per kvadratmeter badeværelse, som udføres. Dette arbejde vil også omfatte VVS-arbejde og fx udskiftning af badet og brusenichen.

Sådan sparer du på badeværelset

Der er mange penge at spare ved kun at indhente tilbud på arbejdstimer hos håndværkeren snarere end totalentreprise. Ved totalentreprise vil håndværkerfirmaet nemlig tage sig godt betalt for materialer, såsom fliser til badeværelsesgulvet. Derfor kan du spare penge, hvis du selv indkøber materialer og står for selve projektstyringen, mens du for håndværkeren blot indhenter tilbud på arbejdstimer. Det kræver selvfølgelig lidt ekstra arbejde, men det er i høj grad noget, som kan betale sig, idet der er mange penge at spare.

1 comment

  1. Hi,

    We are travelling to Denmark on Sunday 22nd of August. Gould we book a Branch table for two persons at 12:00 same day?

    Thanks in advance
    Badi & Claudia Zebib

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *