Har du og din partner styr på ægtepagten?

Der er i dag flere og flere ægtefæller, der vælger at få oprettet en ægtepagt. Her er der nemlig tale om noget, der kan give en stor tryghed og sikkerhed, og derfor er det også noget, der bør prioriteres at få udarbejdet. Det er også en måde at sikre, at der ikke er en part, der går ind i et ægteskab med forkerte forudsætninger, og derfor vidner en sådan om noget om den kærlighed, som der i stedet hersker mellem de to parter.

Hvis du og din partner vil have indgået en ægtepagt, er I dog måske en smule tvivlende i forhold til prisen.

Få juridisk hjælp

Når det kommer til at få udarbejdet en ægtepagt, er der behov for juridisk hjælp. Og at få hjælp fra en advokat har selvfølgelig sin pris. Dg bliver alt så også klaret ordentligt og præcist efter bogen, hvorfor I begge kan læne jer tilbage og vide, at I er i trygge hænder.

Hvis I tager et kig inden for på en online side som; hviidadvokater.dk, finder I advokater med stor erfaring inden for det ægteskabelige område, der står klar til at give her den rette rådgivning og den hjælp, som I måtte have behov for.

Start med et gratis overslag

Og det er endda til en rigtig god pris.

For selvom det kan være svært at sætte pris på tryghed i et forhold, så er det stadig noget, der er vigtigt at have styr på. Det kan dog variere, hvad en ægtepagt vil koste for jer, og derfor er det ikke muligt at komme med en endelig pris på ægtepagt, idet det er forskelligt, hvor meget arbejde der kræves ved hver sag.

Derfor får I hos Hviid advokater også mulighed for at benytte jer af et gratis tjek af ægtepagt, og på den måde kan I få et bedre overslag og dermed det overblik over prisen, som I måske mangler.

Men hvad er det lige en ægtepagt er?

Kort og godt er der her tale om en aftale, som ægtefællerne indgår vedrørende formuen, der er i forholdet. Hvis man ikke indgår en ægtepagt, siger den danske lovgivning, at der hersker formuefællesskab, og det vil sige, at alle aktiver deles lige ved blandt andet død elle skilsmisse – og det er ikke noget, alle ønsker, idet den ene part måske har en væsentlig større formue end den anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *