Find den perfekte vinreol af træ

Det er altid en god idé at have et lille lager af vin derhjemme. Man ved aldrig hvornår der er noget at fejre, at en god ven kommer forbi, eller man bare får lyst til et glas efter en lang dag. Vinflasker fylder dog en del i skabet, og der er ingen smart måde at stable dem på. De ruller rundt hvis man lægger dem ned, og fylder for meget hvis de står op. Det er derfor en rigtig god løsning at have en vinreol derhjemme. Træ har heller aldrig været mere in, og passer sammen i alle indretningsstile.

Hvad skal man have i mente når man køber en vinreol i træ?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad dit behov er. Vil du have en stor vinreol der fylder i rummet og er et meget synligt møbel, eller ønsker du blot en mindre en, som er mere diskret i indretningen? Det er fuldstændig op til dig. Du kan se mange forskellige

vinreoler af træ på internettet. Du kan også sagtens finde en i træ som er malet, så det tilpasser sig dit behov endnu bedre.

Hvilket træ skal man vælge?

Det afhænger fuldstændig af hvad du foretrækker i din indretning. Hvis du har en lys og meget nordisk indretning, kan du med fordel vælge noget lyst træ der vil passe fint og diskret ind i din indretning. Har du mere loppefund og mange farver, kan du sagtens vælge en mørkere træsort, da dit rum sagtens kan bære det. Det er kun din fantasi der sætter grænser, når du køber en vinreol af træ.

Hvilken form skal man vælge?

Det sjoveste ved at vælge en vinreol i træ er næsten at beslutte sig for formen. Der findes nemlig et utal af forskellige former. Du kan både få en tønde der er indrettet med rum for vinflasker, som kan stå på gulvet, en vinreol der hænger på væggen, eller en ganske normal vinreol. Det hele handler om hvad dit behov er, hvad der er plads til i din indretning og hvad der passer ind i din stil. Man kan sågar købe vinreoler i træ der har et modulært design. Det betyder, at man kan udvide eller mindske opbevaringspladsen, alt efter hvad ens behov er, og hvor mange flasker man har på lager. På den måde, er det en langtidsinvestering man foretager sig, hvis man køber en modulær vinreol i træ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *