Danskerne er vilde med restaurantmad på sofaen

Gør det nemmere for dig selv og bestil din mad udefra. Der findes efterhånden mange muligheder for at få leveret maden lige til døren. Det er både en service man kan gøre brug af, hvis man har en doven dag og bestiller noget god mad hjem til familien, men det kan i høj grad også være, hvis man får gæster på besøg.

 

Take-away er det nye sort

Danskerne benytter sig i stigende grad af take-away løsninger, såsom Just-eat og Hungry.dk. Dette vurderes blandt andet at have noget at gøre med, at den danske befolkning, har fået flere penge mellem hænderne, og derved større købekraft end tidligere. Dette har fået flere danskere til at købe maden ude, fremfor at bruge penge og tid på at lave den selv.

 

Samfundet og vanerne ændre sig

Særligt efter corona ramte landet, blev det mere og mere eftertragtet af få leveret maden til døren. Når danskerne får leveret til hoveddøren er der både tale om råvarer fra f.eks. Nemlig, men også lækker restaurantmad. Det kan være råvarer eller måske endda måltidskasser, med færdig portionerede opskrifter.

Grunden til dette er ikke udelukkende corona, selvom det klart løftede branchen. Allerede før corona så man en stigende kurve på levering af mad til hjemmet. Det handler i høj grad om, at vi er er travlt befolkning, der stadigvæk prioritere karriere og sociale aktiviteter uden for hjemmet, meget højt. Madlevering er hermed et af de områder, hvor danskerne har kunne effektivisere deres hverdag og spare tid på de områder, hvor der kan.

 

Kun det bedste for vores kunder

Tidsbesparingerne og stressen lægges også i højere og højere grad til side, når det handler om vores fester og højtider. Når vi inviterer gæster foretrækker vi, at bestille maden udefra. På en eller anden måde sikre vi os en god oplevelse, for vi ved, at maden fylder utroligt meget, når vi mødes.

Vi er et samfund der stræber efter det perfekte, og vi vil derfor gerne kunne servere det bedste for vores gæster. Det kan særligt Olufbagersgaard mærke når det gælder julefrokosterne. Her er der nok absolut mest travlt i gryderne. Vi som danskere elsker særligt at mødes i og omkring julen – det er jo kærlighedernes fest. Vi deltager oftest til 3+ julefrokoster, og magter måske ikke stege en perfekt and og svær, hver december weekend.

Danskerne altså kort gerne bruge flere penge på kvalitet, hvis det oven i købet kan spare dem for en god sjat penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.