Computerbord til hjemmekontoret eller børneværelset

Uanset om du arbejder på hjemmekontor, eller du har et barn, der er vild med at game på computeren, er det oplagt at bruge et computerbord. De findes i et væld af forskellige designs, størrelser og farver, og disse ting vil vi komme nærmere ind på herunder.

Et skrivebord med plads til computeren på hjemmekontoret

Såfremt du skal stifte dit eget firma, får du måske brug for at indrettet et hjemmekontor i boligen. Dertil skal du sikkert bruge et lækkert skrivebord, hvor du kan sidde og arbejde.

Det afhænger selvfølgelig af rummets størrelse, hvor stort dit computerbord kan være.

Der er borde, der både er dybe og brede, som giver dig mulighed for at have en computerskærm og et tastatur stående på bordet.

Det kan også være, du har brug for ekstra bordplads, og derfor er interesseret i et hjørneskrivebord. Dette er også med til at udnytte pladsen i rummet.

Skal du arbejde i mange timer hver dag, kan vi anbefale, at du tager et kig på computerborde, der kan justeres i højden. Et hæve sænke bord kan du justere, så du både sidder godt ved det og står godt ved det. Det er altid godt at kunne stå op indimellem, så der kommer godt gang i blodomløbet. Prikken over i’et med et justerbart bord er, at du kan arbejde samtidig med, du gøre noget godt for dine ben.

Tag evt. et kig på computerborde, der er designet med skuffer. Uanset om man regner med det eller ej, er der næsten altid nogle papirclips, kuglepenne, små papirblokke og andre kontorartikler, som man aldrig rigtig ved, hvor man skal gøre af. Disse ting kan ligge i en skuffe, så der ser ryddeligt ud på skrivebordet, når dagens arbejde er gjort.

Du kan også finde kontorborde med indbyggede små reoler med hylder. Disse hylder er geniale til fagbøger, mapper og papir, som du har brug for i dit daglige arbejde.

Stående og væghængte computerborde

Hvis du ikke arbejder hjemmefra, men alligevel en gang imellem har brug for at tjekke dine mails, er der andre typer borde, der vil være perfekte for dig. Her taler vi om et lille stående computerbord og et væghængt skrivebord.

Disse borde fylder næsten ingenting på gulvet eller væggen, men de er geniale, når du lige skal tjekke ting på computeren.

Computerbord til gameren

Der er mange børnefamilier, der har brug for computerborde på børneværelserne. Disse borde kan fås i mange forskellige størrelser.

Det kan være, der er plads til et langt skrivebord i værelset. Det giver plads til både en eller to computerskærme og et tastatur, når barnet skal game. Det kan ovenikøbet være, at der også er plads ved bordet ved siden af computeren, hvis barnet skal tegne, male eller lave lektier.

Nogle computerborde er designet med en hylde. Dette kan være en fordel for nogen, da skærmen kan stå på hylden og evt. give en god læsevinkel, når man sidder ved skrivebordet.

En anden ting, der er win win for gameren, er et bord med hul i bordpladen til ledninger. De fleste af os ved godt, hvor mange ledninger, der kan være i forbindelse med en computer og måske også en bordlampe.

Når ledningerne stikkes ned i hullet i bordet, ser det meget mere overskueligt og ryddeligt ud på computerbordet. Det er også meget nemmere at tørre bordet af for støv, når der er styr på ledningerne.

Tag dig god tid, når du skal vælge dit computerbord, så du får et, der passer lige netop til dine behov. Det er rart at vælge det rigtige bord fra starten at, så du kan få fornøjelse af det i mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *