Ost er ikke bare ost

Det er ikke kun din fantasi. Der findes en masse forskellige typer ost, og populariteten spænder fra mild til skarp, blød til hård og alle variationer derimellem! Du kan finde oste lavet af komælk, fåremælk, gedemælk eller endda bøffelmælk. Der er mange måder at fremstille ost på (processen afhænger af, hvilken type det er), men den mest almindelige måde er at tilsætte et enzym, kaldet løbe. Ud over at være lækker har ost også vist sig at være sundt for dig – hvis du spiser det med måde, det vil sige!

Du kan købe ost online, leveret direkte til din dør. Det er nemt og bekvemt! Du kan få en fast pakke ost leveret hver måned eller vælge en anden løsning, alt efter hvor meget du spiser.

Ost passer til mange anledninger

Ost er en lækker tilføjelse til ethvert måltid eller snack, uanset om du er på udkig efter noget mildt som cheddarost eller noget skarpt som gorgonzola. Og da det er lavet af mælk, indeholder det vigtige næringsstoffer, som din krop har brug for!

Ost har eksisteret i tusindvis af år, og folk har nydt godt af smagen over hele verden. Du kan finde ost i næsten alle lande og i næsten alle køkkener – prøv f.eks. fransk brie med et glas rødvin, eller vælg en traditionel italiensk pizza. Hvis du ikke kan forestille dig dit liv uden ost, hvorfor, så ikke bestille den størst mulige kasse? Eller hvis det lyder som for meget, så find noget mindre, der passer til dine behov!

Ost er en alsidig fødevare, der kan bruges på mange forskellige måder. Den er fantastisk til snacks, madlavning eller bare til at nyde den alene! Og du behøver heller ikke at begrænse dig til én type – der findes så mange typer og variationer, at det er nemt at finde noget nyt hver gang

Du vil aldrig blive træt af ost! Du kan finde det i næsten alle fødevarer, uanset om du leder efter noget mildt som cheddarost eller noget skarpt som gorgonzola. Og da ost er lavet af mælk, indeholder den vigtige næringsstoffer, som din krop har brug for

Om osteposten

Osteposten er en webshop, som er specialister indenfor os. Der tilbydes et abonnementløsning, hvor du kan få tilsendt en ostpakke hver måned, hver anden måned eller hver tredje måned, alt efter, hvor meget ost du spiser. En ostekasse svarer til cirka 3-4 personer, og det indeholder fire stykker ost á cirka 200g.

Hvorfor vælge Osteposten ? – Det er der faktisk flere grunde til. Især hvis du lægger vægt på oste af høj kvalitet, men også, hvis du går op i økologi og dyrenes trivsel og velvære. Ostepostens oste laves kun af friske råvarer, så du kan altså med garanti få leveret frisk ost på dit brød.

Nu er det slut med at stå nede i din lokale købmand, og vælge oste du ikke aner, hvordan det er fremstillet. Bestil smagfuld ost online, som bliver leveret direkte hjem til din dør. Osten kan holde sig i 48 timer, fordi det pakkes specielt, så du kan modtage friske, og kolde oste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *