Kaffe – På den rigtige måde

NORU sælger kaffe, te, kakao, spiritus samt mange andre lækre ting og sager. Men hvorfor er det at man skal handle den slags på nettet når du kan købe en gang BKI-kaffe i det lokale supermarked for 30 kr.?

Der er intet galt med kaffe fra supermarkedet og flere steder kan man da også købe kaffe man selv forbereder i den tro at så er det helt frisk og lige som du kan lide det.

Kaffe er bare så mange andre ting og hvor du normalt har 5-10 varianter at vælge i mellem så er kaffe altså bare mere end kvantitet. Det er kvalitet – hvis du lære at vælge rigtigt.

Smagspakker med kaffe

Hvis du ikke helt ved hvad du faktisk kan lide så er det muligt at købe forskellige smagspakker og finde din absolutte favorit. For ikke kaffekendere eller kaffeelskere, så er kaffe bare en halvsort væske med en lidt bitter smag. For dem af os der ved lidt mere, er det en verden af nydelse – særlig når man elsker mere en en kop om dagen.

Find din helt egen yndlings kaffe nu.

Hele kaffebønner – Mal din egen kaffe

Flere og flere har kaffemaskiner der ikke bruger pulver men hele bønner og derfor også ved at du får en helt anden oplevelse med denne varme drik.

Et stort udvalg af bønner er dog noget som enhver kaffeelsker gerne vil have for selvom man har sin favorit, kan man altid prøve noget andet. Med mere end 10 forskellige mærker og ikke mindst mange varianter, har du mildest talt flere hundrede muligheder for at finde din egen kaffe.

Instant Kaffe – Den hurtige kop

Er du mere til at kunne lave dig en hurtig kop kaffe til farten så er Instant kaffe lige noget for dig. Særligt hvis du gerne vil prøve lidt mere end bare den normale fra supermarkedet.

Instant kaffe er en smagsoplevelse i sig selv og kan bruges lige fra en varm kop til i-skaffe med belgisk karamel creme i.

Du kan eksperimentere rigtig meget med instant kaffen. Om du vil have den kold eller varm. Det er nemt at finde en favorit, for du laver kun en kop ad gangen.

Friskmalet kaffe – Den dejlige duft

Langt de fleste ønsker en helt alm. kop kaffe, men når du først har prøvet friskmalet kaffe og fundet din egen variant du bare skal have hver morgen, middag og aften, så er der ingen vej tilbage. Du vil aldrig drikke alm. kaffe igen uden at længes efter de rigtige friske bønner. Der er så meget mere aroma og smag i rigtig kaffe end i de kedelige poser fra diverse markeder.

Kaffe skal nydes. Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *