Julen kan godt være mere end bare kulde og stress

Julen er tit en måned hvor der ikke er så meget tid, fordi man stresser afsted.

Hvis du også ser julemåneden som en stresset måned frem for hygge og samvær. Ja så hører du nok hjemme i den største del af befolkningen. Alle løber stærkt for at få styr på alt, alle gaver købt og alt mad på lager så man endelig d. 24. kan slappe af. Det er bare ikke sådan det burde være. 

Julen burde være en måned hvor man hygger og slapper af. Det burde ikke gå op i indkøb, mere arbejde, huske at skifte til vinterdæk for at skulle køre sig ihjel med alle de ting man skal nå. 

Man skal huske at nyde julen, den kommer trods alt kun en gang om året. Så istedet for at løbe så stærk, så vær mere tilstede i øjeblikket og nyd det. Når det kommer til parforhold, så brug også måneden på det den netop er tiltænkt. Nemlig kærlighed. Udforsk jeres forhold i stedet for at tilbringe det meste af tiden hver for sig. 

Sjov man kan lave som par i december. 

Der er ingen tvivl om at alle ved december er en måned hvor der kan hygges under tæppet. Det kan naturligvis også gøres med din partner. Er forholdet dog gået lidt i stå i kedelige rutiner så skal der krydderi til. En julekage smager jo nu også bedst med glasur. 

En ting der har været utrolig populær de seneste år er den frække erotiske julekalender. En kasse med 24 overraskelser til både hende og ham. Der skal hver dag åbnes en ny kasse, der så indeholder noget sexlegetøj, frækt lingeri, blid bondage til fifty shades fans eller andet tilbehør. Hver dag kommer der en erotisk overraskelse, der kan være med til at forvandle et forhold efterladt i gløder til et kæmpe bål igen. Det er både sjovt, frækt og så sørger det for at skabe en jul i aldrig glemmer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.