Hudproblemer er næsten alles problem på et tidspunkt i livet, dag- nat cremer kan måske hjælpe

Sådan får du en friskere, renere og sundere hud

Flere har igennem tiden stiftet bekendtskab med en hud der både er tør, måske oven i købet bumser, eller andre hud udfordringer. Og den der bliver ramt af det vil selvfølgelig ikke syntes det er behageligt og for nogen er det endda til stor gene, hvor det kan medføre både kløe og en svien, og for andre igen er det mere det synlige på huden de bekymre sig om. Hvis du som mange er ramt af en udfordring på huden, kan du med disse enkle produkter få en hud der ser sundere, renere og smukkere ud!

Du skal pleje huden hver dag.

For de fleste skal der sadles lidt om i hudpleje-rutinen for få en hud der syner sundere, renere og flottere. En god ide er at starte med en ansigtsrens, herefter kan det være en god idé at bruge en god creme, de to ting kunne man til sammen kalde et starter kit, men for nogen er det måske lige værd at undersøge, hvilken hudtype du har, fordi alle mennesker er forskellige findes der naturligvis også mange forskellige hudplejeprodukter til netop den hudtype du har, og netop dette kan blive meget uoverskueligt for mange.

Vi har derfor gjort det lidt nemmere for dig, for vores både dagcreme og natcremer (du kan finde dem i vores shop ved at bruge søgefeltet) er fugtgivende plejende og rensende, og kan bruges på tværs af alle hudtyper, og det er da også derfor et naturligt valg for langt de fleste, og generelt set kan alle bruge vores cremer og olier, og opnå en gavnlig virkning på huden.

Løsningen: Der er rigtig mange der har hudproblemer, som sværger til en dagcreme eller en natcreme, fælles for dem er at de indeholder plejende og rensende midler der er gode på de flestes hud, og din hud vil elske det. Desuden findes der også mange andre plejende produkter, som eksempelvis læbepomade, olier og Salver som er til den rigtig tørre hud.

Vi kommer ikke uden om også at tale om vandet

De fleste ved det, og specielt om sommeren er vi blevet tudet ørerne fulde med at vi skal drikke ekstra vand og det er ekstra vigtigt for dig der har en eller anden form for problem hud at drikke godt med vand – omkring to liter dagligt i vinterperioden og om sommeren langt mere, dette fordi vand er rigtig god for din hud? Vand har nemlig rigtig mange gode mineraler, samtidig med at den fugter huden indefra og udrenser de affaldsstoffer som skal væk, dem der stresser huden. Husk at hvis du er en af dem som drikker kaffe/the, så er det vanddrivende, og du skal derfor huske at drikke mere.

Og nu kommer den for nogle værste besked – du skal have motion

Motionen – det kommer nok ikke som en overraskelse, at motion er godt for dit helbred – men vidste du også at du ved blot fire timers motion vil kunne øge blodcirkulationen væsentligt, og at huden derved kan blive “luftet igennem” og få renset ud. Dine hudceller vil altså blive forsynet med de stoffer, den har brug for, og afgive de affaldsstoffer, som den ikke har brug for. Foruden dette vil du ganske hurtigt opleve at når du har motioneret i en kort periode vil du få en helt særlig glød i ansigtet. Med ganske få timers motion om ugen vil du altså hurtigt kunne få en sundere hud at se på og mærke på!

Søvnen er en af de store fjender for mange

Mange lever et stresset liv og når vi kommer hjem fra arbejde har puttet børnene så er det tid til vasketøjet, opvasken, støvsugningen, denne form for, skal vi kalde det en rutine stresser kroppen og påvirker søvnen i en IKKE særlig gunstig retning, og det kan for nogle lyde lidt fjollet, men der er altså noget om det gamle ordsprog, at man ikke kommer sovende til noget. Men hvis du ikke sover nok, kommer du heller ikke ret langt, og her er så den lille spidsfindighed, HUDEN regenererer sig selv om natten, hvorfor det kan være en rigtig god ide at rense dit ansigt og massere olie eller cremer på musklernes og lymfebanerne hver aften.

Når vi har en problem hud kommer vi ej heller uden om at se lidt ind på maden

DET DU INDTAGER SKAL OGSÅ UD! og her er det at madvarerne faktisk får spiller en stor rolle for huden. Og du bør derfor kigge, bare lidt på, at du får spist en god, sund og nærende mad, der også nærer din hud indefra. Det kunne for eksempel være ting som fisk, bær og rodfrugter. Mange bær indeholder nemlig næringsstoffer, der på nærmest magisk vis bekæmper den stress vi har i huden, og mange rodfrugter indeholder hyaluronsyre, som kan være med til at give en slags naturlig botox der fylder huden ud. Når vi er ved det, så er fisk letfordøjeligt, og da netop fordøjelsen hænger sammen med huden, fordi hvis du får for mange ikke letfordøjelige fødevarer, så kommer disse affaldsstofferne nemlig ud i huden, men det er ikke lige så slemt med fisk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *