Hverdagskaffe som en ægte barista laver det

Kaffe er en vigtigt del af hverdagen for mange mennesker, hvad end det er morgen, middag, aften el. hele dagen. Kvaliteten af kaffen er heller ikke ligegyldig og derfor vælger flere at købe mere luksuriøse kaffemaskiner der gør det nemmere at lave bedre kaffe, som en ægte barista ville lave det.

Barista kaffemaskiner til hjemmet

Før i tiden var den slags barista kaffemaskiner man ser på restauranter, kaffebarer og caféer ikke så udbredt i danske hjem, dels fordi de fylder enormt meget og dels fordi de er rigtig dyre. Men i takt med at teknologien har udviklet, vi har fået flere penge mellem hænderne og prioritere den gode kaffe højt, så er en barista kaffemaskine blevet alle mands eje.

Du kan nu få mindre barista kaffemaksiner til hjemmet og lave barista kaffe hver morgen i steder for at betale for den to-go i dyre domme. En barista kaffemaskine er dog stadig ikke billig, den koster i hvert fald et par tusinde kroner og du skal derfor have pengene til at købe sådan en.

Til gengæld er de blevet mindre og kan derfor stå på et køkkenbord i hjemmet, hvilket før i tiden var nærmest umuligt.

Hvad kan en barista maskine?

En barista maskine skal gerne kunne lidt forskelligt, men nogle kan mere end andre. De ting en barista maskine helt sikker skal kunne er:

  • Male kaffebønner
  • Have medfølgende stempel med stamper og skraber
  • Kunne lave varmt vand til fortyndelse af kaffe
  • Skumme og varme mælk

Med de funktioner er du sikret at kunne lave lækker barista-lignende kaffe hver dag.

Spar penge – køb brugt

Mange af den type barista og espresso kaffemaskiner kan være rigtig dyre, men er til gengæld også lavet i rigtig god kvalitet. Derfor kan du sagtens købe den type kaffemaskiner brugt og spare mange penge, men stadig være sikker på en god kvalitet da de holder i mange år.

Du kan finde brugte barista maskiner og espressomaskiner på de velkendte brugtplatforme som DBA og Guloggratis, men du kan også finde online forhandlere der gør det i refurbished kaffemaskiner, ligesom man kender det fra brugte iPhones. Du opkøber altså brugte kaffemaskiner, sætter dem i stand og sælger dem – endda med 2 års garanti som man kender det fra nye produkter. Du kan selvfølgelig ikke være sikker på at finde lige præcis en refurbished kaffemaskine i det mærke og den model du ønsker dig, men det er værd at tage et kig på det.

Spild ikke mere tid på dårlig kaffe og køb dig en barista maskine i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *