Genanvendeligt kaffefilter i rustfrit stål

Står du tit i situationen, hvor du har lyst til en kop kaffe, men du har ikke flere kaffefiltre tilbage..

Det er ikke noget man oplever så tit igen, men de fleste har nok prøvet det engang før. Det er heller ikke den primære grund til at vælge et genanvendeligt kaffefilter, men det er dog en lille bonus.

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge et genanvendeligt kaffefilter, og mere specifikt et i rustfrit stål. Helt generelt er der flere fordele ved kaffefiltre, der kan bruges igen og igen. Først og fremmest, undgår man spild, og derved sparer vores klode for at skulle bruge unødvendige ressourcer på kaffefiltre. Dernæst vil du på sigt, også begynde at spare penge på at have investeret i et genanvendeligt kaffefilter.

Genanvendeligt kaffefilter i rustfrit stål eller i økologisk bomuld?

Nu kender du lidt til de fordele der er ved at have et genanvendeligt kaffefilter, men skal du så vælge et i stål eller et i bomuld?

Begge dele er gode alternativer til det traditionelle kaffefilter, som kun kan bruges en gang. Der er dog nogle fordele der taler for de enkelte, og det er dem begge to. Så det kommer lidt an på hvad man er på udkig efter i et kaffefilter. 

Et genanvendeligt kaffefilter i rustfrit stål er på mange måder, et rigtig lækkert kaffefilter. Det kan bruges utroligt mange gange, og er nemt at gøre rent. Det er dog også dyrere en et kaffefilter i bomuld. Hvis du er interreset i at vide mere om kaffefilteret i rustfrit stål, kan du læse mere på Naturvenlig.dk.

Det genanvendelige kaffefilter i bomuld, er en smule mere besværligt at have med at gøre, men stadig et godt alternativ til engangs modellen. Du skal bruge lidt mere tid på at gøre det rent, og det holder heller ikke ligeså længe som et i stål. Til gengæld er det en del billigere at anskaffe sig et i bomuld.

Så hvad venter du på? Køb dig et genanvendeligt kaffefilter idag, og begynd at spare på ressourcerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *