Velsmagende frokostordning efter dine behov

Det kan være svært at finde de bedste frokostidéer. Du vil gerne have noget, der både er velsmagende og sundt, men du har heller ikke meget tid til at bruge i køkkenet. Frygt ikke – vi har nogle lækre og nemme opskrifter til dig! I dette blogindlæg vil vi dele forskellige opskrifter på velsmagende frokostretter, der vil holde dig mæt og give dig energi hele dagen. Uanset om du er på udkig efter noget at tage med dig på en biltur eller noget at pakke i dit barns skolemadkasse, har vi dækket dig ind. Hvis I er en virksomhed, der ønsker en frokostordning, er dette naturligvis også en mulighed. Det kan være, at I kan få nogle af nedenstående retter. Lad Gaasvig Alliance stå for din virksomheds frokostordning.

Sandwich med jordnøddesmør og syltetøj

Denne klassiske sandwich er altid et hit hos både børn og voksne. Alt du behøver er jordnøddesmør, syltetøj og brød. Du skal blot smøre peanutbutter og syltetøj på brødet, skære det i firkanter eller trekanter og så er de klar.

Frugt smoothie

En frugtsmoothie er en lækker og sund måde at få din daglige dosis frugt og grøntsager på. Alt, hvad du behøver, er en blender, frisk eller frossen frugt, yoghurt og vand eller juice. Du skal blot blende alle ingredienserne sammen, indtil du har en tyk konsistens, hæld det i en beholder, og tag det med dig på farten.

Grøntsagswrap

Hvis du er på udkig efter noget solidt og mættende, så prøv en veggie wrap. Alt du behøver er en tortilla, lidt hummus, revet gulerødder, agurker og tomater. Smør hummus på tortillaen, top med de strimlede grøntsager og rul den sammen! Du kan også pakke nogle chips eller frugt med, så du får et komplet måltid.

Burrito-skål

En burrito-bowl er en god måde at få dit mexicanske madfix på, uden at du behøver at spise en traditionel burrito. Alt, hvad du behøver, er ris, sorte bønner, salsa, revet ost og creme fraiche. Du kan enten koge risene derhjemme eller købe dem forkogte hos købmanden. Derefter skal du blot samle alle ingredienserne i en skål og nyde dem i tortillaerne.

Sandwich med kyllingesalat

Denne kyllingesalat-sandwich er perfekt til de dage, hvor du har lyst til noget mere velsmagende men superlet. Alt, hvad du skal bruge, er kogt kylling, mayo, selleri, druer og salt og peber efter smag. Du skal blot hakke kylling og selleri, blande det med mayo og vindruer og smages til. Kom det hele på noget frisk brød.

Quesadilla

En quesadilla er en mexicansk ret, der består af en tortilla fyldt med ost og derefter grillet eller stegt. Du kan tilføje alt det fyld, du har lyst til, f.eks. kogt kød, grøntsager eller bønner. Du skal blot lægge tortillaerne i en stegepande ved middelvarme, lægge ost og det ønskede fyld ovenpå og stege dem, indtil tortillaerne er sprøde og osten smeltet. Servér med salsa og creme fraiche til at dyppe i.

Antipasto-tallerken

En antipasto-tallerken er en fantastisk måde at få en række forskellige smagsvarianter i et enkelt måltid. Alt, hvad du behøver, er nogle kødskiver, ost, oliven, ristede peberfrugter, tomater og brød. Du skal blot arrangere ingredienserne på en tallerken og nyde dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *