Indret køkkenet med hyggelige detaljer

Køkkenet er et af de rum i huset, hvor man tilbringer en del tid. Det er her, hvor man prepper og laver maden og spiser den, men det er også her, man hygger sig med familien og vennerne. Derfor skal køkkenet være et hyggeligt sted, så man føler sig godt tilpas. 
 

Skab stemning i køkkenet med nordisk interiør

Hvis man gerne vil have et køkken med smukt nordisk interiør, så kan det være en god idé, at starte med at finde nogle flotte nordiske designmøbler og andet tilbehør fra for eksempel ib laursen. Disse kan være alt fra hylder til opbevaring af krydderier og krukker med mel og gryn til en bakke til at opbevare olier og eddike og andet til madlavningen. Når du har fundet de perfekte møbler til dit køkken, så kan du fortsætte indretning med farvekoordinerede tekstiler, dækservietter og andre nødvendige ting til dit køkken.

Indret med billeder og brugskunst

Når man indretter sit køkken, er det hyggeligt også at have nogle elementer, der afspejler ens personlighed, interesser og er medvirkende til at sætte den rigtige stemning. Dette kan eksempelvis være i form af billeder, brugskunst eller andet unika, som passer perfekt ind i stilen. Man kan sagtens finde nogle billeder eller plakater, der passer til ens smag og samtidig indikerer, at man er i køkkenet. Herudover vil for eksempel kander til bestik og andre køkkenedskaber også pynte og er med til at sætte den helt rigtige stemning. Har du nogle fine skærebrætter eller serveringsbrætter i træ, er det oplagt, også at lade disse være en del af indretningen, og du har dem lige ved hånden. Det er et super måde, at indrette på ved kombinere det funktionelle med det praktiske.

Ekstra hygge med blomster, krydderurter og frisk frugt

Du kan skabe en ekstra dimension i indretningen af dit køkken ved at tilføje spisebordet en smuk skål eller en vase fra for eksempel muuto . Så kan du året rundt hente grene eller frisk blomster ind til at pynte i vasen. Ligesom skålen eller fadet også byder på årstidsbestemte frugter. Krydderurter i køkkenet er også en populær indretningsting. De tilføjer også køkkenet noget ekstra, og samtidig har du altid lidt ekstra smag stående til din salat eller gryderet. Tænk praktik og funktion, og køb forskelligt tilbehør, som komplimenter hinanden.

Hyggelige, smukke og funktionelle detaljer er med til at gøre køkkenet mere hjemligt. Ligesom det gør køkkenet til et sted, hvor man har lyst til at tilbringe mange timer sammen med familien og vennerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *