Få dit barn i gang med en sportsgren

Når et barn fortæller de går til sport i dag, skal man måske lige overveje om, det er en den type der spilles på en bane med en bold eller om det er den, der spilles indenfor med joystick i hånden og høretelefoner på. I dag kan børn nemlig både spille fodbold, basketball og ishockey på deres spillekonsoller på deres værelse derhjemme uden at få den mindste dråbe sved på panden. Det kan derfor være svært at få dem ud af sengen og ind på banen, når computerspillene trumfer de egentlige sportsgrene.

 

Små skridt

Alle disse computerspil kan måske også være en hjælp til at motivere børn til at starte til en sportsgren. Fodbold er eksempelvis stadig en populær holdsport i Danmark, og spilles af alle køn i alle aldre. Men det er ikke altid væsentligt at melde sit barn til den nærmeste fodboldklub lige med det samme. Til at starte med kunne man jo sætte et fodboldmål op i haven, og så kan barnet selv finde ud af om sporten egentlig er noget for ham eller hende. Så er der også mulighed for at barnet kan prøve sporten af alene eller invitere alle vennerne over til sjov eftermiddag. På den måde er der større sandsynlighed for barnet for en succesoplevelse med sporten, og så kan tilmeldingen i nede i klubben altid komme senere.

 

For hele familien

Når man alligevel har et af sine børn løbende rundt ude i haven, er der også god mulighed for at inkludere resten familien i sporten. Det giver nemlig god mulighed for at tilbringe mere kvalitetstid sammen, samtidig med at man får rørt sig. For det er jo ikke kun børn der er mere stillesiddende i dag, men også de mange forældre med kontorjobs. Derfor er sport ikke kun en investering i dit barn, men hele din familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *