Den ultimative guide til at vælge en måltidskasse

Spar tid på madlavningen og spis sundere, lækker mad med en måltidskasse leveret lige til døren.

I denne guide tager vi et kig på, hvordan du vælger, hvilken madleveringsservice der passer til dig.

Du spørger måske dig selv, hvilken madleveringsservice der er bedst for mig. Med så mange muligheder på markedet, kan det være svært at beslutte, hvilken man skal vælge.

 I denne guide ser på vi fordele og ulemper ved nogle af de mest populære måltidskassetjenester: Aarstiderne, Hello Fresh, RetNemt m.fl.

Hvor mange mennesker vil du lave mad til?

Det første spørgsmål, du skal stille dig selv, er, hvor mange mennesker du vil lave mad til. Alle måltidskasser tilbyder mulighed for at vælge antal portioner, men nogle henvender sig mere til mindre husholdninger, mens andre er bedre til større familier.

Hvis du laver mad til en eller to personer, anbefaler vi at tjekke RetNemt eller Hello Fresh ud. Begge disse tjenester har måltidskasser til singler eller par. Hvis du laver mad til tre eller flere, er Aarstiderne en god mulighed, fordi deres måltidskasser er gode til fire personer eller flere.

Pris

Hvor meget vil du bruge? Alle måltidskasser har forskellige prisklasser, så det er vigtigt at finde en, der passer til dit budget.

Det vil generelt være dyrere, hvis du har bestemte kostkrav som fx at være glutenfri eller økologisk.

Hvis du ønsker at spare penge, anbefaler vi, at du tjekker de måltidskasser, der tilbydes af online supermarkeder som Nemlig.

Variation og udvalg

Vil du have meget variation i din måltidskasse, eller er du tilfreds med et par muligheder? Alle måltidskasserne har forskellige menuer, så du vil ikke spise det samme hver uge, men nogle fokuserer især på variation med retter fra hele verden.

Hello Fresh tilbyder for eksempel måltidskasser med forskellige temaer hver uge, såsom mexicansk eller italiensk.

Levering

Du behøver ikke være hjemme for at modtage din madkasse. De fleste måltidskasser efterlader din måltidskasse lige uden for døren, og du skal blot lægge ingredienserne i køleskabet.

Hvis du er bekymret for at efterlade en stor papkasse uden for dit hus, så tyvene kan se dem, giver nogle måltidskasser (såsom Hello Fresh) dig mulighed for at vælge at få ingredienserne leveret et sted efter eget valg, f.eks. en garage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *