De flotte smykker fra Alexander Lynggaard

Der findes mange forskellige smykke mærker på markedet, men der er ingen smykker der kan sammenlignes med de flotte smykker fra Alexander Lynggaard. Det gode ved smykker at de kan bruges i alle situationer, og dette er ikke anderledes for Lynggaards smukke smykker. 

Alexander Lynggaard har designet sine smykker med idéen om at skabet smykker som kan bruges af alle, uanset hvilket køn man er. Smykkerne er designet til at sidde godt og komfortabelt på kroppen.

Høj kvalitet i højsædet

Derudover er disse skønne smykker meget mere end bare flotte. De er altid i udsøgt kvalitet og med en dybere mening bag dem.

Hvis du godt kunne tænke dig at se mere om Lynggaards smykker, så kan du tjekke www.guldbrandsen.dk, her har de et stort udvalg af Alexander Lynggaards smykker. 

Designeren Alexander Lynggaard 

Alexander Lynggaard designer en masse smukke smykker, men hvem er designeren bag dem egentligt?

Lynggaard har faktisk været bosat i en længere periode i Syd Californien, USA. Her dyrkede han både professionel tennis og studerede på universitet. Dette har siden haft stor indflydelse på smykkernes design, da han har brugt hans tid i USA som inspiration. De flotte byers arkitektur, den utrolige kultur har haft stor betydning for Lynggaard, og dette ses tydeligt i hans flotte smykke design. 

Unisex smykker er der ikke mange af, og dette har Alexander Lynggaard arbejdet på at fixe. Disse smykker er designet som unisex smykker, så det er lige meget hvilket køn du har, disse smykker vil give dig et smukt look.

Udover at have en passion for smykker, så designer Lynggaard dem også med et håb om, at han kan inspirere folk til aldrig at give op – både ift. ens drømme, men også at det er det værd at blive ved og knokle for det.

Stort udvalg af eksklusive smykker

Udvalget er nærmest enormt hos Alexander Lynggaard CPH. For her finder du massevis af forskellige smykker. Du kan finde ringe, armbånd, halskæder, og du kan endda også finde manchetknapper.

Så her har du chancen for at finde noget unikt og noget der passer dit helt eget look.

Kvaliteten er som nævnt i højsædet – så du får meget for pengene. Deres smykker laves typisk i sterlingsølv af høj kvalitet. Du kan også finde eksklusive produkter med hele 18k guld eller ægte diamanter. Der kan dog være tale om at skulle laves en skræddersyet bestilling til sådanne smykker og typisk koster det også mere – men du får også dét mere for pengene.

Ædelsten nøje udvalgt

Ædelstenene, som der bruges i de mange designs, er desuden altid meget nøje udvalgt – udover deres æstetiske værdi vælges de  også pga. deres egenskaber – herudover også baseret på deres ”energi”.

Der er mange der tror på ædelstene og krystallers evne til fx at påvirke dit humør, og beskytte dig fra negative energier.

I Lynggaards designs nævnes det bl.a. at de vælges ud fra den ide om, at de kan være med til at give folk mere mod og styrke – til netop at udleve og følge deres drømme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *