Sådan finder du et flot og personligt kaffekrus

Er du på jagt efter den perfekte gaveide, så er du havnet det helt rigtige sted. Det kan sommetider være svært år for år at skulle tænke ud af boksen, og finde på noget som ikke alene overrasker men ligeledes vil være til glæde mange år frem. Med et personligt krus, kan du heldigvis opnå dette. Læs med, hvor vi i denne artikel guider til et flot og personligt kaffekrus.

 

Personaliserede gaver er oftest dem som vækker størst betydning, da der er lagt tanke og mening bag. Et personliggjort krus med billede gør sig derfor særligt veloplagt som gaveide hvad end det er til fødselsdag, julegave eller anden særlig anledning. Med et personliggjort kaffekrus har man mulighed for at sætte sit helt eget præg, og kun fantasien sætter grænser for kreative påfund. Det er ganske nemt at gå til, og blot ved at følge nedenstående trin, vil du være i stand til at skabe dit helt eget.

 

Vælg krus

For at kunne begynde projektet med et personliggjort krus, skal man først og fremmest vælge hvilken model man ønsker at udføre sit design på. Her er det muligt at vælge mellem et stort udvalg af forskellige materialer heraf keramik, aluminium og plastik. En fordel er her at have modtageren behov for øje. Skal krusset anvendes til varme eller kolde drikke?.

 

Begynd af designe

Det er muligt at vælge krus der allerede er tilført en skabelon, hvorved man blot selv skal foretage enkelte ændringer og tilpasninger efter behov. Dette kan være en mere overskuelig måde at gribe opgaven an på, hvor man her blot skal indsætte en række enkelte billeder og en eventuel sød tekst.

 

Befinder man sig mere i det kreative hjørne, kan man også vælge at skabe sin kop helt fra bunden. Her er det blot at begive sig i kast med alle regnbuens farve, og prøve sig frem med billedopsætning, humørfyldte tekster, eller hvad man nu end finder passende. På denne måde vil man kunne skabe en helt unik kop som ingen andre vil kunne kopiere, hvilket gør den til noget ganske særligt.

 

Bestil

Når koppen er færdiggjort både i form af model og design, er det blot at lægge den i indkøbskurven. Herefter vil de sidste detaljer blive lagt til kruset, hvorefter man vil modtage det med posten inde for ganske få dage. Det er hermed ganske nemt og enkelt at skabe et helt unikt håndværk, som stort set alle uden tvivl vil få glæde af.

 

Ønsker man også at forkæle sig selv med en personliggjort kop, er dette også muligt. Fremgangsmåden er den samme, og her kan man skabe et fint krus med alt fra familiebilleder, særlige datoer eller daily reminders. Virksomheder og mindre forretninger kan ligeledes gøre brug af den kreative løsning, og få tilsendt personaliserede krus med logo. Alt er muligt, og det er kun én selv der sætter sine begrænsninger. Lav din personlige kop allerede i dag, og forkæl dig selv eller en du holder af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *